Szeretnél megtakarítani 5 millió forintot?

Szeretnél tenni a környezetvédelemért?

Szeretnél tenni az egészségedért?

Olyan megoldást mutatok, amire eddig nem is gondoltál.

Ha neked is megkereseríti az életed a rengeteg ásványvizes palack, és úgy érzed tenned kell ellene, akkor itt az idő!

Mutatom neked egyszerűen, feketén-fehéren a megoldást. 

Viz valsag

A víz értékesebb lesz, mint az arany?

Amikor 30 évvel ezelőtt azt mondták a tudósok, hogy nemsokára a tiszta ivóvíz lesz a legnagyobb érték a világon csak legyintettünk, és nem vettük komolyan. Mára a világ nagyrészén olyan nagy mennyiségű környezet szennyezést sikerült végbevinnie az embernek, hogy fogytán a tiszta és iható víz!

“Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni.”

 

Magyarországon évente, egy emberre kivetítve 385 kg szemét termelődik.

Ez egy négy fős családnál már 1,5 tonna.
Egy ember egy életöltő alatt hozzávetőlegesen 27 tonna szemetet termel.

Csak viszonyitás képpen: egy ez nagy kamion rakomyány.

Ha a lakosság számát vesszük számítási alapként, akkor ez 10 millió kamion szemét.

Mai napig több szemét kerül ki a természetbe, mint újrahasznosításra.

Hulladek lerako 1
ocean muanyag szennyezes

Egyre több a veszélyforrás!

Eddig csak a vízben lévő baktériumoktól, fertőtlenítőszerektől, antibiotikum, hormon és vegyi anyag maradványoktól kellett tartanunk.

Viszont a környezetszennyezésnek köszönhetően új egészségkárosító anyag jelent meg a ivóvizekben, és ráadásul egyre fokozódik a jelenléte.

Rohamosan nő a mikroműanyag koncentráció a vizeinkben. Illetve ezzel egyenesen arányosan az emberi szervetben is. De miért is csodálkozunk ezen, amikor már az Óceánokat is szemétteleppé változatattuk.

Sorra látnak napvilágot az új felmérések, és nem bíztatnak jóval.

Sajnos a természetes és a csapvizben is jelen van már a mikroműanyag.

A Dunában köbméterenként 147 mikroműanyag részecskét mutatott ki a vizsgálat.

A budapesti csapvízben pedig két iskolában tesztelt 1500 liternyi ivóvízmintából előbbi esetében 7, míg az utóbbi esetben 10 részecske volt kimutatható.

De kiderült, hogy az ásványvizek sem mikroműanyag mentesek.

 

csapviz
Pet palack mikro muanyag

325 darab mikroműanyag részecskét iszunk egy liter ásványvízzel!

Ez derült ki egy kutatásból, amelyben 9 országból összegyűjtött 259 palackozott vizet vizsgáltak. 

De volt olyan palackozott víz is, amelyben 800 db műanyag szemcse volt kimutatható.

A kutatások azt mutatják, hogy sok esetben már az anyatejben is  kimutatható a mikroműanyag.

Kérdezem én: – Nem azért vesszük az ásványvizet, hogy egészségesek legyünk?

Ennyi bevezetés után engedd meg, hogy bemutatkozzak.

Lizák Sándor vagyok a Nyirhome.hu tulajdonosa.

Miért válasz emgem?

30 év szakmai tapasztalat szereléstechnikában.

18 év szakmai tapasztalat víztechnikában.

Óriási ügyfélkör, és több száz folyamatosan visszatérő ügyfél.

Miért válaszd a szolgáltatásom?

Vásárolj hivatalos szervizpartnertől, mert háromszoros előny:
– Vásárlás szakembertől
– Beszerelés szakszerviztől
– Beüzemelés hivatalos szervizpartner által

Tőlem azt kapod, amit kérsz, akkor amikor kéred, úgy ahogy kéred.

lizak sandor ugyvezeto
markafuggetlen viztechnikai szakszerviz

2004 óta sok víz átfolyt a gépeimen

Amikor egy cég szakosodik annak, egy idő után óriási tapasztalat lesz a hozománya. A terepen megszerzett tudást pedig nem lehet könyvekből megtanulni.

Először a háztartási Reverz Ozmózis víztisztítókkal, és a vízlágyítókkal kezdtem, majd az igényekhez igazodva egyre nagyobb és bonyolultabb technológiákat is telepítettem.

Mára az egy tenyérben elférő szűrőt, és szoba méretet elfoglaló ipari vízkezelőket, és több egymásra épülő vízkezelő technológiát egyaránt telepítek.

Mivel az ügyfeleimnél egyre nagyobb problémát okoz a vízszennyezés ténye, ezért a tevékenységem nagyrészét  az ivóvíz probélémák megoldása teszi ki.

Miért szűrni, ha Magyarországon mindenhol megfelel a vezetékes víz, a szabványnak?  

2004 óta sok ezer ügyfélnél beépített, és üzmben lévő szűrőbetét ment át a kezeim között. Beszéljenek helyettem azok a koszos szűrőbetétek, amelyeket víztisztítókból vettünk ki egy évnyi használat után. Megjegyezném, hogy a szűrők hó fehérek voltak újonnan, és mind vezetékes vizet szűrt.

De kiemelném, hogy ez csak a látható kosz. Mi van a nem látható oldott állapotban lévő káros anyagokkal?

Viztisztito beszelve

De akkor mit igyunk, hogy ne vigyük be a szervezetünkbe ezt a rengeteg szennyező anyagot?

A válasz sokkal kézenfekvőbb, és kifizetődőbb, mint az sokan gondolnák.

Nem venni kell a vizet, hanem frissen előállítani egy Reverz Ozmózis víztisztítóval, amit a hadsereg és a NASA is használ.
Miért?
Mert 8-10 forintos költségen előállít egy liter vizet, ami frissen tisztított. Gyakorlati felhasználás alapján mondhatom, hogy a tisztított víz minimum 92%-ban vegyi anyagoktól és mikro műanyagoktól mentes.

Ráadusul mem termel PET hulladékot. Kisebb lesz az ökölógiai lábnyom.

Miért a Reverz Ozmózis?

Mert a mechanikai szűrők közül ennek a membránnak a legnagyobb a szűrési kapacitása. Az Ozmózis membrán 0,0001 azaz egy tízezred mikron átmérőig eltávolít a vízből minden anyagot.

Pár méretarány a viszonyítás kedvéért, hogy átlagosan mi milyen átmérőjű: emberi hajszál 200.000 mikron, vörösvérsejt 7,2 mikron, Salmonella baktérium 1 mikron, influenza és koronavírus 0,1 mikron.

A víz molekula vagyis a H2O átmérője 0,0001 mikron. Ezért lehet hatékonyan szűrni a Reverz Ozmózis, (másnéven fordított ozmózis) technológiával.

Virus vs h2o
szuresi eljarasok szureshatar

De tuti, hogy jól szűr?

Sokszor kérdezik tőlem: De biztos, hogy ki tudja szűrni ezeket a mikro részecskéket a Reverz Ozmózis (fordított ozmózis) membrán?
Erre a kérdésre szerencsére nem nekem kell felelnem, mert megtették már helyettem a tudósok. A mellékelt képen a ma használt szűrési eljárások, és a hozzájuk tartozó szűrési határok láthatóak. Az ábra megmutatja, hogy a Reverz Ozmózis technológia áll a csúcson, és minden más egyéb technológia kisebb tisztítási teljesítményt nyújt. A Reverz Ozmózis az a technológia, ami a táblázat készítője szerint, még a radioaktív szemcséket is tudja szűrni.

Gondolom, ezek után már nem kell tovább ecsetelnem a tisztítási hatásfokát.

Forrás: Öllős Géza.: Víztisztítás – üzemeltetés

Koszos szurobetetek 14

Hiszem, ha látom.
Akkor lássuk. A képen egy olyan Ozmózis membrán látható, amely négy évig volt üzemben, mielőtt kivettük egy víztisztító készülékből. A membránok előtt általában két vagy három darab szűrőbetét van, amelyek 1 mikron milliméterig megszűrik a vizet. Még az előszűrés ellenére is brutális terhelést kapott a membrán, és láss csodát az évek alatt végig tiszta vizet szolgáltatott. Jól látható a membrán közepén, hogy makulátlan a tisztított víz kifolyó csöve. Ez az egyetlen olyan technológia, amely használt állapotában is olyan vízminőséget állít elő, mint új korában. Sőt jobbat. Miért? Mert amikor a membránon kezdenek bedugulni a pólusok, a készülék egyre tisztább vizet készít, mindaddig, míg el nem dugul.

Kartonszámra kerül beépítésre ügyfeimnél Reverz Ozmózis Membrán. Én látom, hogy mire képes ez a technológia. A technológiát ellenzők csak a véleményüket puffogtatják. De ne feledjük, hogy a vélemény az nem tény!

A háztartási fordított ozmózis víztisztítók is minimum 92%-os hatásfokkal tisztítják a vizet. Rendben Sándor, de tudja ezt a bizonyítani? Igen. A vízben oldott ionok számát TDS műszerrel lehet mérni. Íme, egy általam készített kép.
A számok mg/literben értendők. A víztisztítóba betáplált csapvíz 337mg/l összes oldott anyagot tartalmaz, míg a tisztítás után már csak 29mg/liter a maradvány érték. Ez 92%-os hatásfok, akárhogyan is nézzük.
Ha azt vesszük figyelembe, hogy egy autóban lévő Diesel-motor hatásfoka 29-42%, akkor szerintem a 92% egy igen meggyőző szám.

Csapviz es tiszztitott viz tds
Ipari Ro vezetokepeseg mero

Ha felmerülne a kérdés, hogy a Reverz Ozmózis technológia tényleg  tudja-e a 92-98,5%-os hatásfokot?

Szintén azt mondom, hogy beszéljenek helyettem a tények. Minden ipari Reverz Ozmózis víztisztítóban van mérő műszer, amely hivatalosan certifikált, és tizedes pontossággal mér.  Ez a gép egy több száz főt foglalkoztató gyártó csarnoknak a párásításáért fele. Ez a víztisztaság tényleg 98,5%, és ezt nem én mondom, hanem a komputerek, mert a víztisztító és a párásító is ellenőrzi.

Azért ezzel már nehéz lenne vitatkozni.

 Nem midig, de a 98,5%-os hatásfokot egy konyhai víztisztító is elérheti.
Sokan kételkednek, a kisméretű Ozmózis víztisztítók képességében, pedig nem kellene. Nagyon jól funkcionáló készülékeről beszélünk, amelyek a mindannapos használat során nagyon jól teljesítenek.

A képen egy háztartási RO komputer kijelzője látható tisztítási üzemmód közben.

Ebben az esteben a betápvíz öszes oldott anyag értéke 328mg/l volt, és tisztított víz maradvány értéke 5mg/l lett. 

Ez a szám példának okáért szintén 98,5%-os hatásfok! Ettől jobban nem tudom bemutatni, hogy mire képes a NASA fejlesztésű Reverz Ozmózis technológia.

Ozmozis viztisztito kijelzo
Egy uj auto arat isszuk el

Te ellensége vagy a saját pénzednek?

Számoljuk egy kicsit. Ha egy embernek a napi 2 liter vízfogyasztásával számolunk, 100Ft/liter árfekvésű ásványvízzel, nézzük meg, hogy ez mennyi pénzt vesz ki a zsebedből?

1 nap x 200 Ft = 200 Ft
30 nap x 200 Ft = 6.000 Ft
Egy fő részére 12 hónap x 6.000 Ft = 72.000 Ft/év
15 év alatt, ami egy víztisztító élettartama = 1.080.000Ft
Négy fős család részére = 4.320.000 Ft.

Egy új autó árát dobják ki az emberek feleslegesen az ablakon.

*Mivel a víztisztíó vízkőmenes vizet állít elő, még nyugodtan odaszámolhatnánk a vaslóba, vagy KV főzőbe megvett lágytott vizeket, amelynek szintén ára van.

gyakran ismetelt kerdesek viztisztok

A leendő ügyfeleim által legtöbbet feltett kérdések:

  1. Nem tudom, hogy melyik víztisztító lenne jó nekem? Az Lux Style RO 75 Quick víztisztítót ajánlom, mert egyszerű gép, a leg véknyabb víztisztító a piacon, és 2 perc alatt bárki magának kicseréli benne a szűrőket.
  2. Jótállás? Az általam forgalmazott víztisztítók garancia idő alatti meghibásodási rátája 1% alatti. A jótállási feltételek a jogilag szabályozva vannak, és ezt komolyan veszem. Ami elromlik, azt határidőn belül cseréljük vagy javítjuk, az ASZF-ben meghatározottak alapján.
  3. Pár év után fogok alkatrészt kapni a készülékhez? Igen. Jogilag minden gyártónak legalább 10 évig kötelessége az alkatrész utánpótlás.

Minden általam forgalmazott típushoz tartok raktáron minden alkatrészt. Ráadásul csak EU kompatibilis gépeket forgalmazok.

Az a tapasztalatom, hogy brutálisan emelkednek a szakszervizek rezsi díjai.
Szeretnél komolyan spórolni? Itt a lehetőség. A Lux Style RO 75 Quick víztisztítót kimondottan azért vettem fel a kínálatomba, hogy azok az emberek, akik hajlandóak két percet rászánni egy szűrőcserére, rengeteg pénzt megspóroljanak. Sokáig kerestem egy olyan víztisztítót, amit az ügyfelek maguknak tudnak szervizelni. Elárulom, hogy nem sok ilyen kivitel létezik. Bár sok készüléknél könnyű az előszűrők cseréje, az Ozmózis membrán cseréjéhez szinte az összes gépet szerszámmal kell bontani.

A Lux Style RO 75 Quick víztisztító bajonett záras szűrőkkel és membránnal rendelkezik, melyek cseréje maximum 2 perc.

Luxe Style viztisztito
Luxe Style viztisztito szurocsere

Cseréld a szűrőket Forma 1-es gyorsasággal.
A gyorscsatlakozású Quick rendszernek köszönhetően a szűrők cseréje többé nem kíván szakembert. Te magadnak is kitudod cserélni. Ha lassan csinálod max. 2 perc, ha nagyon sietős a dolgod 30 másodperc.

A szűrőcsere két ciklusban történik.
Előszűrő garnitúra csere időszak 6-12 hónap, a vevő igénye szerint. Ár: 9990Ft.
Ozmózis membrán csere időszak 24 hónap. (Minden második éven) Ár: 9990Ft.

Ha kéred, figyeljük az időt és automatikusan küldjük neked a szűrőket.

Mennyit spórolhatsz a szerviz díjon?
Mennyibe kerül egy átlagos víztisztító szűrőcseréje anyaggal és munkadíjjal? Kb. 25.000Ft
Mennyi a kiszállási díj? 6.500-15.000Ft (Ami az üzemanyag ára miatt erőteljesen emelkedni fog.)
Azt mondhatjuk, amennyiben egy szakszerviznek ki kell vonulnia egy munkára az 30-40.000Ft. Számoljunk átlag 35.000Ft szervízdíjjal.
1év x 35.000Ft = 35.000Ft
15 év x 35.000Ft = 525.000Ft
Mennyibe kerül ha magadnak cseréled a Lux Style RO 75 Quick víztisztító esetében?
1 éven a 3db szűrő: 9.990Ft + szállítási költség kb. 1.500Ft. Összesen: 11.490Ft
Minden második éven cserélendő a 3db szűrő 9.990Ft + a membrán, ami 9.990Ft + szállítási költség kb. 1.500Ft. Összesen: 21.480Ft. Éves átlagban: 16.485Ft
Nagyságrendileg 23.515Ft spórolhatsz évente, ami 15 év alatt 352.725Ft!
Az előbb kiszámoltam, hogy egy négy fős család 4.320.000Ft-ot takaríthat meg az ásványvizeken!
A teljes megtakarítás 15 év alatt: 4 672 725Ft!

Az inflációt figyelembe véve több, mint 5 millió forint!

Luxe Style quick viztisztito szuro garnitura
Luxe Style RO 75 felepitese

A Lux Style RO 75 Quick víztisztító felépítése.
1. lépcső: Aktív szénszűrő. Eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
2. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő. Fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Az előszűrők az Reverz Ozmózis membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
3. lépcső: ozmózis membrán. 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig eltávolítja a szennyeződéseket a vízből. (Vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon és antibiotikum származékokat, ipari szennyeződéseket, stb..)
4. lépcső: Utó szénszűrő. A víz ízének javítására, frissítésére szolgál. Nyomás fokozó szivattyú: 24V
Kivitel: Tartályos.  A készülékhez 2,5 gallonos tartály tartozik, Amely kb. 5-6 liter vizet tárol.
Feszültség: 220V 50HZ
Energia fogyasztás: 25W
A Lux Style RO 75 Quick víztisztító kicsi, de nagyon praktikus készülék .

Könnyű beszerelés, csak 4 lépésből áll.
1. Víz betáp csatlakozó T idom rákötése a sarokszelepre.
2. Szennyvízbilincs csatlakoztatása a szennyvíz szifonra.
3. Kifolyó csap beszerelése.
4. A 4db műanyag cső csatlakoztatása a víztisztítóhoz.
Figyelem: A készülék doboza tartalmazza a bekötő szettet. Ha a mosogatócsap a falból áll ki azt jelezni kell! A készülék elektromos árammal működik.

A készülék beszereléséhez készítettem egy tájékoztató oldalt, ami képekkel illusztrálva, részletesen bemutatja a lépéseket.

viztisztito beepitesi lehetosegek
viztisztio kifolyo csapok montazs

Saját ízlésednek megfelelően választhatsz kifolyó csapot több, mint 30 variációban.

A víztisztító kifolyó csapoknál 3 kivitel létezik:

1 utas csapok: 1db 12mm-es lyukat kell neki fúrni a munkalapba, vagy a mosogató tálcába. Ez az alap típus és a legolcsóbb kivitel.

2 utas csapok: 2db 12mm-es lyukat kell neki fúrni a munkalapba, vagy a mosogató tálcába. Akkor használjuk, ha a készülékhez lesz rendelve lúgosító patron is.

3 utas csapok: Egyesítik a mosogató és a tisztított vizes csapokat. NEM kell neki lyukat fúrni, mert a meglévő mosogató csaptelep helyére kerül beépítésre. Kapható: króm, matt króm, és 10 féle gránit színben.

Ha Blanco mosogatód van, és szeretnél szín azonos 3 utas csapot, nálam azt is megtalálod.

Vedd meg most a Lux Style RO 75 Quick víztisztítót, és Karácsonykor már tisztavizet ihatsz!

20% kedvezmény!

Akciósan 89 990Ft helyett 71 992Ft, ingyenes szállítással!

(*Az ár 1db készülék + 1db 1 utas csaptelepre vonatkozik. Ha három utas csaptelepet, vagy még kiegészítőket is szeretnél a víztisztítóhoz, akkor használd a termék konfigurátort! Az egyedileg összerakott készülékek árát kiszámolja a program.)

Kuponkód: 2022K20. (Írd fel a kúpon kódot, hogy rendeléskor be tudd váltani! A kupon Decemberben több vásárlásra is beváltható.)

Nálam nincs elrontott rendelés. Minden rendelést ellenőrzünk, és ha valamit esetleg rosszul párosítottál, akkor telefonon egyeztetjük kiszállítás előtt.

Nem vagy biztos a rendelésben: Hívj fel, és személyesen konzultálunk: Lizák Sándor +3670/451-8910

Akár otthon felújítási támogatás igénybevételével is.

Több információra van szükséged?

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Ajándékba letöltheted az S.O.S. Mit igyak? című ebookot, amit komondottan azért írtam, hogy bemutassam a vízivási lehetőségeket.

Nyugodtan feliratkozhatsz, mert nem fogom rád zuditani a leveleimet. 

7 db egymást követő levélben infókat küldök a vízkőmentesítésről, és segítséget kapsz tőlem, ami alapján fel tudod mérni, hogy nálad adottak-e a telepítési feltételek.

Ne feledd! A hírlevelemről egy kattintással leiratkozhatsz, ha nem tetszenek az infók.

lizak sandor sos mit igyak

Ez itt az oldal alja. Kérlek, görgess feljebb, és nézd meg az ajánlatot, vagy iratkozz fel a hírlevelemre!