MÁRKAFÜGGETLEN VÍztisztító SZAKSZERVIZ NYÍREGYHÁZA

Reverz Ozmózis víztisztítók értékesítése, telepítése, karbantartása Nyíregyházán és vonzáskörzetében.

Üdvözöllek!

– Van már egy hasonló víztisztítód, de nincs hozzáértő szakembered? Szeretnéd, ha valaki profin, és rendszeresen szervizelné?

– Nincs még víztisztítód, de úgy érzed érdemes lenne venni egyet, hogy ne keljen cipelni az ásványvizet?

– Megajándékoznál valakit egy víztisztítóval? 

Hívj bizalommal! Miért? Mert 17 év szakmai tapasztalattal, óriási ügyfélkörrel és referenciával rendelkezem, víztechnika szakterületén. 

Lizák Sándor

+3670/451-8910

 

konyhai viztisztitok kategoria kep

Szerinted elég tiszták a vezetékes vizeink?

Sokan úgy vélekednek, hogy felesleges tisztítani a vezetékes vizet, mert elég tiszták, és nincs mit kiszűrni belőlük. Biztos?

Az alábbi képeken – az éves szűrőcserék alkalmával -, Reverz Ozmózis víztisztítókból kiszedett koszos szűrőbetéteket láthatjuk. Ez a szemét mennyiség egy év alatt gyűlt össze a szűrőben, és fontos megemlítenem, hogy ez csak vízben lévő lebegő anyagok mennyisége, amit mechanikai szűrővel ki lehet szűrni.

Kérlek, nézd meg a koszos szűrők képgalériát.

Egy ilyen kép láttán felmerülhet a kérdés: – Vajon mennyi oldott vegyi anyag, gyógyszer, és hormon maradványt iszunk meg egy élet alatt? Illetve mivel lehet ezt kiszűrni?

Megoldás a Reverz Ozmózis víztisztító.

 

Új készülékek szakszerű beszerelése, rövid határidővel!

Meglévő garanciaidőn túllévő víztisztítók karbantartása:
– víztisztító szűrőcsere
– Ozmózis Membrán csere
– víztisztító szerviz
– víztisztító áttelepítés

Tipusok: EuroClear, Aquafilter, Biocom, Ökonet Aqua Reverz, RO 102, BlueClear, Purepro, Puricom, Auracebilon, Ecosoft

 

A nyirhome.hu hivatalos szervizpartnere az alábbi cégeknek:
Euro-Clear, Tiztavíz-Üzletház, Víztisztító-Szerviz Kft., Biocom (Ökonet)

Reverz Ozmózis háztartási és ipari víztisztítók szerviz árlista:

Szervizelt víztisztító gyártók és típusok: EuroClear, Blue Clear, Aquafilter, Biocom, Ökonet, Aqua Reverz, RO 102, BlueClear, Purepro, Puricom, Auracebilon, Ecosoft, Krausen, Tisztavíz-Üzletház

Letekerhető poharas háztartási víztisztítók szűrőcseréje: (az ár tartalmazza a szűrők árát, a munkadíjat a fertőtlenítést, de nem tartalmazza a kiszállási díjat, és a pluszban beépítendő alkatrészek árát.)

3db előszűrő csere + fertőtlenítés: 19000Ft

3db előszűrő csere + fertőtlenítés + 75GPD-s Ozmózis Membrán + Utó szén szűrő: 40500Ft

Ásványi anyag visszasózó patron + 4000Ft

PH+ lúgosító patron + 8500Ft

UV égő (csatlakozástól és teljesítménytől függően): 10000Ft-tól

1 utas víztisztító kifolyó csap beszereléssel: 13000Ft-tól

2 utas víztisztító kifolyó csap beszereléssel: 15000Ft-tól

3 utas víztisztító kifolyó csap beszereléssel: 60000Ft-tól

Víztisztító tartály csere (normál 3,2G-os, 13liter): 25000Ft-tól

Víztisztító tartály csere (kicsi 2G-os, 8liter): 20000Ft-tól

Víztisztító 24V szivattyú csere: 25000Ft-tól

Víztisztító javítás: 13000Ft/óra.

Víztisztító beszerelés: 20-30000Ft, tipustól függően

Víztisztító áttelepítés: 25000Ft

Ipari Reverz Ozmózis víztisztítók szűrőcseréje, javítása: 30000Ft, egy óra után 15000Ft/óra

A patronos, bajonett záras vagy egyéb speciális szűrőbetétekkel rendelkező víztisztítók szűrőcseréje felmérés alapján.

A kiszállási díj Nyíregyházán 4000Ft, távolsági kiszállás 120Ft/km oda vissza.

Az árak bruttóban vannak megadva az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Érvényes 2023.06.01-től, visszavonásig!

Gyakran ismételt kérdések víztisztítók témakörében

Szükséges szűrni a vizeinket? Ha egészségesebb szeretne lenni, akkor feltétlenül. Az egészségügyi világszervezetnél végzett kutatás által az embereket a szennyezett víz és a szennyezett levegő betegíti meg legtöbbször. Pasteur (ejtsd: Pasztőr) az alábbi kijelentést tette munkássága alatt: “Betegségeink 90%- át megisszuk!”

A vízmű megtisztítja a vizet? A vizet csak olyan mértékben tisztítják meg, hogy a jogszabályoknak megfeleljen, és minimalizálják a kockázatot. Kérdés az, hogy mi van akkor, ha olyan maradvány van a vízben, ami nem esik bele a havonta vizsgált elemek közzé? Ilyenek lehetnek a hormon, antibiotikum, és vegyi anyag maradványok.

Nem elég szigorúak a jogszabályok? Fontos megérteni, hogy ha a víz megfelel a jogszabálynak az nem azt jelenti, hogy nem lehet benne az emberi szervezetre káros anyag. Azt jelenti, hogy hozni kellett egy határozatot, ami a fogyasztóknak is elfogadható és a vízművek is bebírják tartani. Jogszabály = Kompromisszum! Néha a jogszabályok is gyengébbek a kelleténél, de nem ez a fő probléma. Míg régen nagyapáink az ásott kutakból mindig vegyszermentes és friss vizet tudtak meríteni, addig ma több kilométeres csőhálózatokon juttatják el hozzánk a vizet, ami sajnos több napot is eltölt a rendszerben és frissnek nem éppen mondható.

Csak klórozással tudják a vízművek fertőtleníteni a rendszerüket? Magyarországon és a világ nagy részén főleg ezt a megoldást használják, sajnos kényszerből. Hazánkban is évek óta szeretnének változtatni, de a többi megoldás nagyon drága és nincs pénz a fejlesztésre, illetve nagyon megemelkedne a vízdíj hisz a lakosságra terhelnék a többletet. Amerikában sok városban ipari méretű Reverz Ozmózis elvű víztisztító (New York, Boston, Seattle) látja el a lakosságot. Nyugaton sok helyen használnak UV és Ózon fertőtlenítést, és szóba jöhet még a Hidrogénre és Oxigénre lebomló teljesen ártalmatlan hidrogénperoxid is, de mint említettem pénz hiányában sajnos nem várható javulás rövidtávon.

A Klór ártalmas az emberekre nézve? Igen. A klór egy idegméreg, a háborúkban embereket öltek vele. Az USA-ban 1906-ban vezették be a klórozást és egy év alatt 500%-kal nőtt a lábfájásos megbetegedések száma. Egy másik érdekes adat, hogy a Klór a gyomorban sósavvá alakul.

Ha felforralom a vizet, akkor megoldottam a problémát? Fogalmazzunk úgy, hogy a problémák egy részét meg lehet oldani forralással és jobb vizet kapunk mintha nem forralnánk fel, de messzemenőleg nem lesz tökéletes. Miért? Mert igaz, hogy a baktériumok elpusztulnak, de a baktériumtetemek a vízben maradnak. Vírus mentesíteni forralással nem lehet, hisz a vírusok legtöbbje 150 fok alatt nem pusztul el. Ráadásul a száraz anyagok továbbra is az edényben maradnak, mert nem párolognak el. Minél tovább forraljuk a vizet, annál több H2O vagyis tiszta víz molekula távozik el és egyre töményebb marad a víz a benne lévő anyagoktól.

Létezik olyan megoldás, amellyel 100%-osan tiszta vizet lehet előállítani? Igen, a desztillálás. A legjobb gépek a vizet akár 100%-osan szennyeződésmentesre tisztítják. A gép a vizet a felforralja, majd a tiszta és értékes vízpárát lecsapatja és meggyűjti. Létezik belőle kisméretű kivitel is, de borzalmasan drága az üzemeltetési költsége az óriási áramfogyasztás miatt és ehhez képest alig pár liter vizet ad le naponta.

Létezik olyan háztartásban használható megoldás, ami nagyon tiszta vizet állít elő, emberi fogyasztásra tökéletes, és megfizethető? Igen. Háztartásokba a legtökéletesebb megoldás a Reverz Ozmózis elven működő ivóvíztisztító. Tisztítási hatásfoka maximum: 99,5%, átlagosan vegyületenként eltérően: 95-99,5%. Mindent kiszed a vízből, ami eredendően nem odavaló, mindezt literenként 5-10 Ft-os költségért.

A desztillált víz és a Reverz Ozmózissal tisztított víz ugyan olyan? Nem. Eltér a két víz paramétere, de a legfontosabb különbség az előállítás módjában van. Míg a desztillálás a forralás és lecsapatás elvét használja, addig a RO technológia csak szűri és kettéválasztja a vizet, és így nem károsítja a víz szerkezeti felépítését.

Mit jelent, és hogyan működik a Reverz Ozmózis (továbbiakban RO)? A Reverz Ozmózis elvvel az emberi testben működő ozmotikus nyomást modellezték le és öntötték egy gép formájába. Ez a technológia 1960 óta létezik, az USA haditengerészete fejlesztette ki és a NASA mai napig ezt használja az űrhajókon. Az űrhajósok ebbe a gépbe belevezetik a vizeletüket és a másik végén megisszák a tiszta vizet. A víztisztító lelke a lézer technológiával gyártott úgynevezett Ozmózis membrán, amely ugyan olyan tökéletesen szűr, mint az emberi vese! A membránon lévő lyukak átmérője 0,0001 azaz egy tízezred mikronmilliméter, ehhez képest egy vírus 200- szor, egy baktérium 2000- szer nagyobb tehát nem tud átmenni a membrán résein.

Mit távolít még el az RO membrán a vízből a vírusokon és a baktériumokon kívül? Ahogyan fent is említettem az RO membrán a víz kettéválasztásával éri el a végleges eredményt. Minden anyagot (ami nem víz molekula) és nagyobb a mérete 0,0001 mikronnál leválasztja, kiszűri 95-99,5%-os eredménnyel.

Az antibiotikumot, hormont és rákkeltő anyagokat is ki tudja szűrni? Igen, mivel a membrán nem azt nézi, hogy milyen anyag, hanem nagyobb-e a mérete a vízmolekula méretétől. Szerencsére a vízmolekula általában minden vegyülettől kisebb így a membránnak könnyű dolga van. Az érdekesség kedvéért: egy vörös vérsejt mérete 7-8 mikron, Reverz Ozmózis membrán 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig szűr.

A NANO vagy az RO membrános készülékek a jobbak? A Nano membrános gépek, külalakra ugyan olyanok, mint az RO membrános gépek. Külalakra még a membránok is megegyeznek, de szűrési hatásfokban már eltérnek egymástól. A Reverz Ozmózis 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig szűr, a Nano membrán 0,001 (egy ezred) mikron méretig válogatja le a szennyező anyagokat a vízből. Tehát a Reverz Ozmózis technológia szűr a legkisebb molekula méretre, és ez állítja elő a legtisztább vizet! A Nano membrános gépek kicsit több ásványi anyagot hagynak a tisztított vízben.

Hogy válasszak a NANO vagy az RO membrános víztisztítók között? Aki azt szeretné, hogy a tisztított vízben több ásványi anyag, és nyomelem maradjon az válasza a NANO membrános víztisztítókat. Aki a lehető legtisztább vizet szeretné fogyasztani, annak ajánlom az RO membrános víztisztítókat.

Milyen elven működik a NANO és RO membrán? A membrán a hagyományos szűrőbetétes szűrőktől sokkal tisztább vizet állít elő, mert a kettéválasztás elvét használja fel a tisztítás folyamán. Egy 5 mikronos, egy aktív szén, és egy 1 mikronos mechanikai szűrőbetéttel eltávolítjuk a vízben lévő nagyobb szemcséket és az így előszűrt csapvizet a membrán egyszerűen kettészeparálja tiszta víz molekulákra és szennyvízre. A tiszta víz egy 12 literes tartályba tárolódik, a szennyvíz a lefolyóba vezetődik. Mivel az membrán folyamatosan mosatja magát ezért a szűrőfelülete mindig tiszta marad.

A hagyományos szűrőbetétes víztisztítók milyen elven működnek? A hagyományos szűrőbetéttel működő víztisztítók az alábbi elven dolgoznak. A szűrőbetétek fogják fel és tárolják magukban a szennyezettséget. Ez két okból is félmegoldás:

Nincs olyan szűrőbetét, ami mindent ki tud szűrni, mert minden szűrőbetétnek megvan a maga szűrési határa, bizonyos intervallumon belül.
Amikor a szűrőbetét eléri a teljes telítődöttséget, sajnos már nem bír tovább szűrni és átengedi a szemetet, ráadásul a víznyomás még a betét belsejében lévő szemetet is kimossa, és így egy idő után sajnos koszosabb víz folyik a víztisztítóból, mint ami a csövön érkezik.
Nem elég csak a legfontosabb szennyezettségeket kivenni a vízből? De mi a fontos? Ki határozza ezt meg? Én azt mondom, hogy minden, ami nem segíti a szervezetünket az terheli. Ha a 800 legismertebb szennyezettségből csak 15- öt veszünk ki, akkor mi lesz a sorsa a maradék 785-nek?

Egy véletlenszerű vezetékes vízhálózat szennyeződése esetén is biztonságos vizet ad az RO? Az USA haditengerészete arra használja, hogy bármilyen szennyezett vízből tiszta és biztonságosan fogyasztható ivóvizet kapjanak a katonák. A NASA ezt a készüléket használja az űrhajókon, amivel az űrhajósok visszatisztítják a vizeletüket! A katasztrófa védelem ezt a gépet használja a katasztrófa sújtotta területeken és a szennyezett vízből állít elő tökéletesen tiszta vizet a rászoruló emberek számára. Remélem ezek a tények magukért beszélnek?

Az RO kiszűri az ásványi anyagokat is a vízből? Igen. Kiszűri a hasznos és a káros anyagokat egyaránt. Nem tud válogatni, hogy ez jó vagy rossz! Nem létezik olyan intelligenciával rendelkező készülék, amelyik ezt meg tudná csinálni! Aki mást állít az nem mond igazat! Egy tényre fel kell, hogy hívjam a figyelmed. Az emberek legtöbbször az ásványi anyagokat figyelik a vízben, pedig jóval fontosabb lenne azokra a vegyületekre koncentrálni, amelyek megbújnak az ásványi anyagok mellet és rombolják az emberi testet! Ásványi anyagot könnyű bevinni a szervezetbe, de pl. egy nehézfémet kiüríteni, már sokkal bonyolultabb folyamat!

A készülékhez csatlakoztatható ásványi agyag visszasózó betét? Igen, minden készülékhez lehet csatolni. A visszasózóból a tiszta víz ugyan olyan ásványokat old ki, mint az esővíz a talaj kőzeteiből, amiből később ásványvíz lesz. Így tisztított és ásványi anyagokkal dúsított vizet kapunk, szemét és káros anyagok nélkül!

Javulni fog az egészségem az ozmózissal tisztított víztől? A változás mértéke mindenkinél eltérő, hisz két egyforma ember nem él a földön. Van olyan ügyfelem, akinél a – saját bevallása szerint – szinte csodaszámba menő gyógyulás ment végbe a tiszta víz hatására, és van olyan ügyfelem is, aki semmilyen változást nem érzett. Egy tényt viszont leszögezhetünk, minél tisztább a víz a sejtjeinken belül annál egészségesebb a testünk. Viszont azt is ki kell jelenteni, hogy a tisztított víz nem helyettesíti a gyógyszereket és orvosi ellátást.

Milyen palackozott vizekhez lehetne hasonlítani az Ozmózissal előállított vizet? Ne feledjük, hogy a víztisztítóba betáplált víz az alapjában véve természetes víz, és ezt tisztítjuk tovább. A Tisztított vizet a bébi, gleccser, és forrásvíz vizekhez hasonlíthatjuk. Ezek a legjobb minőségűek.

Bébi (baba) víz helyett csecsemők is fogyaszthatják? Igen. Nekem két lányom van, és mind a kettőnek adtam a tisztított vizet már csecsemőkortól. Már pár hónapos koruktól nagyon szerették. A cumis üvegükbe cukros löttyök helyett tiszta vizet öntöttem. Mivel kialakult bennük a vízivás szokása, mai napig szinte csak vizet isznak. Nem mondom, hogy alkalomadtán nem csúszik le egy kis kóla, de alapjába véve nem igazán kívánják a cukros löttyöket. Persze ehhez kellet egy kis szülői ráhatás is, hogy megértsék mi az egészséges mi nem az. Fontos tudni, hogy a több bébi vizet Reverz Ozmózissal állítanak elő, ezért olyan tiszták és drágák.

Fel kell forralni a csecsemőknek a tisztított vizet? Csecsemőknek általában minden vizet felforralunk a biztonság kedvért. Amikor már kialakult az immunrendszere ihatja nyugodtan forralatlanul is.

Csecsemőknek lehet tisztított vízből készíteni a tápszert? Sőt egyenesen kötelező. A csecsemőknek még kifejlődőben van az immunrendszerük, ezért ajánlatos a legtisztább ételekkel és italokkal táplálni. Nekem mind két lányom tápszeres baba volt tisztított vízből készítettük számukra a tápszert és minden más ételt. Csecsemős családoknál ajánlott a készülékre egy UV fertőtlenítő lámpa, ami teljesen csírátlanítja a vizet a baktériumoktól!

A virágokat lehet vele öntözni? Kimondottan szeretik a növények a tiszta vizet, mert nagyon hasonlít az esővízre, mindkettő lágy és élénkítő hatású. Ha két egyforma szál szegfűt beleteszünk egy-egy vázába, az egyikbe tisztított vizet öntünk, a másikba csapvizet akkor nagyon érdekes dolgot láthatunk 5 nap múlva. A csapvízben lévő virág már elhervadt, megfeketedett és a víz poshadt, büdös lett alatta, míg a tisztított vízben lévő virág alig 10% -ot hervadt ez idő alatt és a víz színe nem változott.

Melyik készüléket ajánlaná számomra? A legtöbbet vásárolt készülékünk, a Harmónia Vízforrás 100. Ez egy igen jó paraméterekkel rendelkező, víztakarékos víztisztító, amely szinte bárhová felszerelhető.

Hová helyezhető el a készülék? Általában a mosogatószekrény belsejébe helyezzük el a készüléket és a tartályt. A kifolyócsap elhelyezésére két lehetőség van. 1. kifúrjuk a mosogató tálcát, ahová egy kisméretű kifolyó csapot tesszük. 2. A hagyományos konyhai mosogatócsapot 3 állású csapra cseréljük. Képgaléria beszerelési képek>>>

Nekem szilgránit (gránitőrlemény) mosogató tálcám van, ki lehet fúrni? Igen. Biztonsággal tudjuk fúrni.

Nekem gránit kő munkalapom van, ki lehet fúrni? Nem! Soha nem fúrjuk a gránit munkalapot! Ebben az esetben 3 állású kifolyó csapot szerelünk.

Nekem nagyon kicsi a szekrényem, lesz elég hely a beszereléshez? Látatlanban nem tudom megmondani, de egy biztos, az elmúlt 15 évben sehol nem fogott ki rajtunk a helyhiány, és szorítottunk helyet a készüléknek. Érdemes megnézni a képgalériában a készülékek beszerelési képeit, amiből összehasonlítási alapot lehet képezni.

A szivattyús vagy a szivattyú nélküli gépek a jobbak? Minden gépben ugyanaz a membrán van tehát a vízminőség minden gépnél egyforma. A szivattyús gépeknek nagyobb a teljesítménye/vízhozama: akár 15-20 liter/óra. Általában a duplája a nem szivattyús készülékekhez képest. De mindig elmondom, hogy ennek csak akkor van jelentősége, ha valakinek fúrt kútja van, vagy ha tényleg olyan alacsony a víznyomás, hogy elengedhetetlen a nyomásfokozó szivattyú használata. A szivattyú nélküli gépek igénylik a 3 bár átlagos víznyomást. Karbantartásban a szivattyús gépek több szervizt igényelnek, mint a mechanikusak, mert több rajtuk az elektronikus alkatrész.

Mennyi az élettartalma egy víztisztítóknak? Mivel amikor e sorokat írom már 15 éves szakmai tapasztalat áll hátamnál, ezért kijelenthetem, hogy a legtöbb készülék 15 évig, – rendszeres szerviz mellett-, simán működik. Ez a készülék nem tud úgy elromlani, hogy ne lehessen reális áron megjavítani. Minden alkatrésze cserélhető, és ha egy elem elromlik, nem kell az egész készüléket kidobni. Bár a készülék élettartama magas, én azt szoktam javasolni, hogy 10-15 évente érdemes kicserélni a készüléket, de legalább a tartályt.

A vételáron felül van még valamilyen költség, ami felszámolódik szereléskor? Az alap beépítéshez szükséges szerelvényeket tartalmazza a vételár, de egyes esetekben plusz szerelvényeket kell beépíteni a víz leálláshoz, ami pár ezer forinttal (3-4.000Ft-al) megemelheti az árat. Ezen felül beszerelési, és kiszállási díjat számolunk fel az aktuális árlista alapján.

Milyen időközönként kell a szűrőket cserélni? Az OTH hathavonta ajánlja a szűrők cseréjét, és háromhavonta a készülék fertőtlenítését. Mivel a vevő saját felelősségére, és anyagi hátterének ismeretében akkor rendeli meg a szervizszolgáltatást, amikor szükségesnek érzi, ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie. Vannak ügyfeleim, akik sűrűbben, és vannak, akik ritkábban rendelik meg a szervizszolgáltatást. A folyamatos ivóvízminőség fenntartása érdekében semmiképpen nem ajánlott 12 hónaptól hosszabb ideig elnyújtani a szűrők cseréjét, és a fertőtlenítést. A szerviz elmulasztása a gép meghibásodásához, a víz minőség romlásához, és a hosszú távú garancia elvesztéséhez vezethet!

Mennyibe kerül az éves szerviz? Mivel több típusú gépet forgalmazok ezért a szerviz díjjak mindig a gépek tájékoztató oldalán vannak feltüntetve.

Mennyi garanciát kapok az víztisztítóhoz? Minden Reverz Ozmózis és NANO membrán technológiás víztisztítóra a törvény által előírt 1 év garancia jár. Azoknak, akik a készüléket beszerelve rendelik, regisztrációhoz kötött 1+2 év garancia kiterjesztést adok ajándékba. Ha hosszabb garancia időt szeretnél, akkor választhatod az 1+9 év feláras garancia kiterjesztést.

Ha lejár a garancia, akkor hogyan működik tovább a szervizelés? A szerviz díj garancia időn belül és kívül is ugyan annyi. Továbbra is elvégezzük a gépek szűrőcseréjét változatlan áron. Annyi változik, hogy garancia időn túl a készülék javításakor, az elromlott alkatrészeket az érvényben lévő díjszabás alapján cseréljük. (A szűrő betéteket nem tekintjük alkatrésznek, mert azok fogyó eszközök. Alkatrészek: tartály, kifolyó csap, szelepek, szivattyú, vezérlő elektronika, csövek, csatlakozók, stb…)

Fúrt kútra lehet szerelni ezeket a készülékeket? Lehet, de figyelembe kell venni, hogy ezekben a vizekben sok a hordalék, a Vas, és a Mangán ami lerövidítheti a szűrők élettartalmát. Hogy mennyivel, ezt nem lehet megmondani, mert helyenként változik, véleményem szerint 30-40%-al. Mindenképpen ajánlott egy előszűrő a gép elé, ami megfogja szemetet és óvja a gép szűrőit, hogy azok ne menjenek idő előtt tönkre. (Fúrt kútra egyedi készüléket ajánlok UV lámpával. Mindenképpen érdemes ezt telefonon egyeztetni!)

Miért jó energetizálni a tisztított vizet? A készülékekhez lehet energetizáló modult csatlakoztatni, ami emelni fogja a víz rezgés számát. Több energetizáló modult forgalmazok érdemes megnézni a különbségeket. Az energetizált víz segíti a víz felszívódását, így az jobban hasznosul a szervezetünkben. Röviden azt érdemes tudni az energetizálásról, hogy minden vizet, amit bezárunk vagy állásra kényszerítünk, az energetikailag lemerül. Egy energetizáló modul képes növelni a víz vitalitását, ami jótékonyan hathat az emberi szervezetre.

Lehet a tisztított vizet lúgosítani? Igen. Szinte mindegyik készülékhez lehet lúgosító-ionizáló filtert csatlakoztatni, amely a víz PH értékét 9-10 es értékre emeli. Van olyan készülék, ami már alapon tartalmaz lúgosítót és van olyan, amihez rendelni kell.

Hogyan adjam le a rendelésem, ha szeretnék egy víztisztítót? Ha már ismered a készülékeket és van konkrét választásod, akkor nyugodtan rendeld meg a webáruházban. Rendelésed árajánlatként fogjuk kezelni és telefonon egyeztetünk a félreértések, és a rossz választások elkerüléssé érdekében. Utólagosan is lehet módosítani a rendelést. Ha nem vagy biztos a választásban, akkor azt kérném, hogy először telefonon egyeztessünk. Nyugodtan kérjél visszahívást.

Ne feledd: – Jobb segítséget kérni, mint később bosszankodni!

Víztisztítókkal kapcsolatos referenciák az elmúlt 15 évből

Február 14-én, Valentin napon van a születésnapom. Az idén is nagyon sok virágcsokrot kaptam szeretteimtől, amit egyből vázákba tettem. Valahogy ösztönösen a víztisztítóból engedtem ki a benne lévő 10 liter vizet, de ez csak a fele vázába volt elég. A többi vázába csapvizet engedtem. Másnap elutaztunk a lányomnál egy hétre. Amikor hazajöttünk meglepődve láttam, hogy azok a virágok, amik a tisztított vízben vannak, szinte semmit sem hervadtak. Azok a virágok, amelyek a csapvízbe kerültek teljesen elhervadtak, kiszáradtak. Ez nagyon érdekes volt számomra, mert sohasem gondoltam volna, hogy víz meg víz között ekkora különbségek lehetnek élettani hatások szempontjából. Ráadásul még egy óriási eltérést találtam a vázákban, amin szintén alaposan meglepődtem. A csapvíz tetején vastag zselészerű lepedék volt, és a víz teljesen meg volt büdösödve, míg a tiszta vízben semmilyen eltérést nem tapasztaltam. Ebből az esetből a következő tanulságot tudtam levonni: a tiszta víz nem csak az emberek éltető tápláléka, hanem a növényeké is.
Grófné Magdi Nyíregyháza

Évente kb. 230-260,000 Ft értékben fogyasztott a családom ásványvizet és különböző cukros üdülőket. Soha nem számoltuk csak vettük a rengeteg palackos nedűt, amiből egy idő után elegem lett és keresni kezdtem valami olcsóbb lehetőséget. 12 éve van Reverz Ozmózis elvű ivóvíztisztítóm, aminek az ára fél év alatt visszajött, azóta csak a pénzt spórolja nekem. Nagyon meg vagyok vele elégedve és a lehető legjobb döntésemnek tartom, a készülék megvásárlását. Miért?
– Mert mindig friss vizet állít elő.
– Nem kell érte mennem és cipelnem.
– Kímélem a környezet vele, mert nincs palack a szemétbe.
Most már csak az ivóvíztisztító éves szerviz díja jelentkezik költségként és jól esik, hogy egy gép képes évente nagyságrendileg 200-230.000 Ft-ot spórolni a családnak. Az egészben az a jó, hogy a gazdaságosság nem járt minőség csökkenéssel, ami nagyon fontos volt számomra, hisz azelőtt is mindig kerestük a jobb minőségű ásványvizeket. A másik nagyon fontos tényező volt a döntésem meghozatalában, hogy szerettem volna a gyermekeim egészségét megvédeni. Legnagyobb meglepetésemre a gyerekek nagyon hamar megszerették a tiszta vizet és így fokozatosan elmaradtak a cukros üdítők és a gyerekek nem is követelik azt! Utólag belegondolva rá kellett jönnöm, hogy nagyon sok pénzt költöttem el feleslegesen, és kár, hogy nem hamarabb jutott el hozzám az ivóvíztisztítónak a híre.
N.T. Mária Nyírbátor

Súlyos vízmegtartási problémáim jelentkeztek, amit a jelentősen megnövekedett súlyomból és a feszes bőrfelszínből vettem észre. Teljesen ödémás volt a testem. Semmilyen ásványvizet nem tudtam már meginni, mindentől undorodtam, ugyanakkor kínzott a szomjúság és a szájszárazság. Ekkor fordultam Lizák Sándorhoz és szereltettem be a víztisztító rendszerüket. Az orvos vízhajtót javasolt, de én inkább a víziváshoz folyamodtam. A készülék beszerelése utáni napon 6 liter vizet, utána pedig és azóta is kb. 3 liter tiszta vizet iszom naponta. Megszűnt az ödéma a testemen, a súlyom 8 kilóval lett kevesebb. Vízfüggő lettem. Most már teát készítek, mert hideg van, de nyáron hűtve fogyasztottam a tiszta vizet. Engem nem kellett keresni, én kerestem Önöket és tiszta forrást találtam. Köszönöm!
P. Á. Nyíregyháza

Én 73 éves vagyok, a férjem 76. Idős korunk ellenére úgy gondoltuk, nekünk is fontos az egészség és a testünk megóvása. Egy kiállításon találkoztam Sándorral és kaptam tőle egy tájékoztató anyagot, ami nagyon megtetszett. Megkérdeztem az egyik barátnőmet, aki már régóta használ ivóvíztisztítót és csak jókat tudott mondani róla, tehát én is vásároltam egyet otthonra. Állandóan használom ivásra, főzésre, és azóta az ásványvíz fogyasztásunk a minimálisra csökkent. Évtizedek óta nem tudtam meginni a csapvizet a klórozás miatt, most pedig a megtisztított csapvizet iszom, amit nagyon szeretek. Mindenhová viszem magammal a kis fél literes üvegemben, hogy legyen mit innom. Daganatos beteg vagyok 15 éve, úgy gondolom, hogy a tiszta víz segít a betegségem jobbulásában, hozzájárul az életkörülményeink javulásához, és az egészséges életmódhoz.
Havacs Jánosné Nyíregyháza

 A víztisztító beüzemelése után az egész család szinte kizárólag ezt a vizet issza. Ásványvizet azóta egyáltalán nem vásároltunk. A főzésnél (étel, kávé, tea) is csak a tisztított vizet használjuk. A vásárlás előtti és utáni tájékoztatásnak, ismertetésnek köszönhetően az ember tudatában is tudatosul, hogy tiszta, egészséges vizet iszik, amellett, hogy így is van. Ezzel a tiszta víz jó hatása a szervezetre még jobban fokozódik. Mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket.
B.
János Nagykálló

Tapasztalatom, hogy jó a víztisztító, szeretjük. Mivel a tiszta víz gyorsabban méregtelenít, ezért többször lehet tőle pisilni. A több vizelettel több méreganyag távozik el belőlem. Egyszer volt egy kicsi csepegés az egyik csőnél, de hamar és precízen kijavították garanciába. OK!
Kelemen Norbert Nyíregyháza

A víztisztító berendezéssel meg vagyunk elégedve, a víznek élvezeti értéke lett. A vízzel készült italok jobb ízűek. Főzés terén még nincs elég tapasztalatunk, de biztos, hogy jobb ízű az étel is a tisztított vízzel.
B.I. Nyíregyháza

Úgy érzem jól tettük, hogy megvásároltuk az ivóvíztisztítót. Ez az egészséges életmódunk egyik alapja, hisz ezt isszuk, ebből főzünk. Nyugodtan adom pici gyerekeimnek forralás nélkül. Kellemesebb, természetesebb, finomabb az íze, lágysága, mint a különböző ásványvizeknek. Lehet érezni a különbséget, mert ha másoknál ásványvizet tudok csak inni, úgy azt érzem, hogy annyira nem is esik jól, nem ízlik úgy, mint a tisztított vizünk. Teafőzésnél vettem észre (amikor elfoglaltságom miatt elfeledkeztem a vízről), hogy nem vízkövesedett az edény az elfőtt víz helyén. Így biztos jobb a kávéfőzőbe is (bár nem fogyasztunk kávét csak vendégeknek kínálom, ha kérnek), valamint más elektromos készülékbe is tehetem, ha nincs desztillált vizem (vasalóba vagy padlótisztító gépbe). Örülök annak is, hogy kevesebb a háztartási hulladék és a környezet szennyezés a vizes flakonok szempontjából. Jó lenne, ha minél több ember megvásárolhatná ezt a víztisztító készüléket.
Szovátiné Oláh Ágnes Nyíregyháza

Meg vagyok elégedve a víztisztítóval. A tisztított víznek jó íze van és jó ízű a belőle főzött tea, étel. A virág is szép zöld a tisztított vízzel való locsolás után. A kutya is jóízűen iszik belőle. A készülék könnyen kezelhető, folyamatosan leadja az előírt vízmennyiséget. Köszönöm, hogy a megígért időre beszerelték a készüléket, ami tiszta és energetizált vizet ad, melyet jó ízűen fogyasztok. Igyekszem minél több ismerősömnek ajánlani.
Köszönettel, tisztelettel: G. András Nyíregyháza

Kövess minket a Facebookon 
Kövess minket az Instagamon
Kövess minket a bloggon

Kérlek iratkozz fel hírlevelemre!

 Hetente-kéthetente megjelenő hasznos tartalmak a vízről, és az otthonokban előforduló problémákról.

A most feliratkozókat 2 db ingyen letölthető saját E-book-al ajándékozom meg. 

Ha nem tetszenek az írásaim, akkor a hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

 

lizak sandor sos mit igyak
lizak sandor 11 info ami megteveszthet viztisztito vasarlasakor
Feliratkozom a hírlevélre
Kérem, az ingyenesen letölthető e-bookot.
A küldés gombra kattintva hozzájárulok, hogy a szolgáltató hírleveleket küldjön részemre.

Ha érdeklődik szolgáltatásom iránt kérem, hogy az alábbi űrlapot pontosan töltse ki, és küldje el számomra.
Mindenkit visszahívok, de a várható válaszidő 24-48 óra! A megértést köszönöm.

Szeretném, ha az alábbi munkával kapcsolatban visszahívna.

Fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatunkat

Fogadd el az Általános Szerződési Feltételeinket.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + 7 =