Referenciák

2004 óta rengeteg referencia gyült össze, itt csak a töredékét tudom megjeleníteni.

Igyekszem a referenciákat témákra bontva bemutatni.

Vízlágyító készülékek 

Ebben a képgalériában az ioncserélős műgyantás vízlágyítók láthatóak, több speciális telepítési lehetőséggel.

Víztisztító készülékek

Ebben a képgalériában a Reverz Ozmózis renndszerű víztisztítók beszerelési képei vannak csokorba szedve, mosogató szekrény méret szerint.

Víztisztító kifolyócsapok

Ebben a képgalériában a víztisztítókhoz tartozó kifolyócsapok  beszerelési képei vannak csokorba szedve, mosogató tálca anyaga és tipusa szerint.

Ipari vízkezelők

 Ipari kivitelű Forditott Ozmózis, vízlágyító, vastalanító, aktív szén szűrő berendezések telepítési képei.

Ügyfél referenciák a víztisztítókkal kapcsolatban

Ügyfél referenciák (teljes nével vagy monogrammal az adatkezelési hozzájárulás szerint:

Február 14-én, Valentin napon van a születésnapom. Az idén is nagyon sok virágcsokrot kaptam szeretteimtől, amit egyből vázákba tettem. Valahogy ösztönösen a víztisztítóból engedtem ki a benne lévő 10 liter vizet, de ez csak a fele vázába volt elég. A többi vázába csapvizet engedtem. Másnap elutaztunk a lányomnál egy hétre. Amikor hazajöttünk meglepődve láttam, hogy azok a virágok, amik a tisztított vízben vannak, szinte semmit sem hervadtak. Azok a virágok, amelyek a csapvízbe kerültek teljesen elhervadtak, kiszáradtak. Ez nagyon érdekes volt számomra, mert sohasem gondoltam volna, hogy víz meg víz között ekkora különbségek lehetnek élettani hatások szempontjából. Ráadásul még egy óriási eltérést találtam a vázákban, amin szintén alaposan meglepődtem. A csapvíz tetején vastag zselészerű lepedék volt, és a víz teljesen meg volt büdösödve, míg a tisztavízben semmilyen eltérést nem tapasztaltam. Ebből az esetből a következő tanulságot tudtam levonni: a tiszta víz nem csak az emberek éltető tápláléka, hanem a növényeké is.
Grófné Magdi Nyíregyháza

Évente kb. 230-260,000 Ft értékben fogyasztott a családom ásványvizet és különböző cukros üdülőket. Soha nem számoltuk csak vettük a rengeteg palackos nedűt, amiből egy idő után elegem lett és keresni kezdtem valami olcsóbb lehetőséget. 12 éve van Reverz Ozmózis elvű ivóvíztisztítóm, aminek az ára fél év alatt visszajött, azóta csak a pénzt spórolja nekem. Nagyon meg vagyok vele elégedve és a lehető legjobb döntésemnek tartom, a készülék megvásárlását. Miért?
– Mert mindig friss vizet állít elő.
– Nem kell érte mennem és cipelnem.
– Kímélem a környezet vele, mert nincs palack a szemétbe.
Most már csak az ivóvíztisztító éves szerviz díja jelentkezik költségként és jól esik, hogy egy gép képes évente nagyságrendileg 200-230,000 Ft-ot spórolni a családnak. Az egészben az a jó, hogy a gazdaságosság nem járt minőség csökkenéssel, ami nagyon fontos volt számomra, hisz azelőtt is mindig kerestük a jobb minőségű ásványvizeket. A másik nagyon fontos tényező volt a döntésem meghozatalában, hogy szerettem volna a gyermekeim egészségét megvédeni. Legnagyobb meglepetésemre a gyerekek nagyon hamar megszerették a tiszta vizet és így fokozatosan elmaradtak a cukros üdítők és a gyerekek nem is követelik azt! Utólag belegondolva rá kellett jönnöm, hogy nagyon sok pénzt költöttem el feleslegesen, és kár, hogy nem hamarabb jutott el hozzám az ivóvíztisztítóknak a híre.
N.T. Mária Nyírbátor

Súlyos vízmegtartási problémáim jelentkeztek, amit a jelentősen megnövekedett súlyomból és a feszes bőrfelszínből vettem észre. Teljesen ödémás volt a testem. Semmilyen ásványvizet nem tudtam már meginni, mindentől undorodtam, ugyanakkor kínzott a szomjúság és a szájszárazság. Ekkor fordultam Lizák Sándorhoz és szereltettem be a víztisztító rendszerüket. Az orvos vízhajtót javasolt, de én inkább a víziváshoz folyamodtam. A készülék beszerelése utáni napon 6 liter vizet, utána pedig és azóta is kb. 3 liter tiszta vizet iszom naponta. Megszűnt az ödéma a testemen, a súlyom 8 kilóval lett kevesebb. Vízfüggő lettem. Most már teát készítek, mert hideg van, de nyáron hűtve fogyasztottam a tiszta vizet. Engem nem kellett keresni, én kerestem Önöket és tiszta forrást találtam. Köszönöm!
P. Ágnes. Nyíregyháza

Én 73 éves vagyok, a férjem 76. Idős korunk ellenére úgy gondoltuk, nekünk is fontos az egészség és a testünk megóvása. Egy kiállításon találkoztam Sándorral és kaptam tőle egy tájékoztató anyagot, ami nagyon megtetszet. Megkérdeztem az egyik barátnőmet, aki már régóta használ ivóvíztisztítót és csak jókat tudott mondani róla, tehát én is vásároltam egyet otthonra. Állandóan használom ivásra, főzésre, és azóta az ásványvízfogyasztásunk a minimálisra csökkent. Évtizedek óta nem tudtam meginni a csapvizet a klórozás miatt, most pedig a megtisztított csapvizet iszom, amit nagyon szeretek. Mindenhová viszem magammal a kis fél literes üvegemben, hogy legyen mit innom. Daganatos beteg vagyok 15 éve, úgy gondolom, hogy a tiszta víz segít a betegségem jobbulásában, hozzájárul az életkörülményeink javulásához, és az egészséges életmódhoz.
Havacs Jánosné Nyíregyháza

Amióta használjuk a víztisztítót, nem fogyasztjuk azt a töménytelen mennyiségű ásványvizet, mint addig. Csapvizet egyáltalán nem ittunk, mert ihatatlan volt. Egy idő után vissza fogja hozni az árát, miközben egészséges vizet iszunk.
Zelenák Mihály Nyíregyháza

A víztisztító beüzemelése után az egész család szinte kizárólag ezt a vizet issza. Ásványvizet azóta egyáltalán nem vásároltunk. A főzésnél (étel, kávé, tea) is csak a tisztított vizet használjuk. A vásárlás előtti és utáni tájékoztatásnak, ismertetésnek köszönhetően az ember tudatában is tudatosul, hogy tiszta, egészséges vizet iszik, amellett, hogy így is van. Ezzel a tiszta víz jó hatása a szervezetre még jobban fokozódik. Mindenkinek csak ajánlani tudom a készüléket.
B. János Nagykálló

Tapasztalatom, hogy jó a víztisztító, szeretjük. Mivel a tiszta víz gyorsabban méregtelenít, ezért többször lehet tőle pisilni. A több vizelettel több méreganyag távozik el belőlem. Egyszer volt egy kicsi csepegés az egyik csőnél, de hamar és precízen kijavították garanciába. OK!
Kelemen Norbert Nyíregyháza

A víztisztító berendezéssel meg vagyunk elégedve, a víznek élvezeti értéke lett. A vízzel készült italok jobb ízűek. Főzés terén még nincs elég tapasztalatunk, de biztos, hogy jobb ízű az étel is a tisztított vízzel.
B.I. Nyíregyháza

Úgy érzem jól tettük, hogy megvásároltuk az ivóvíztisztítót. Ez az egészséges életmódunk egyik alapja, hisz ezt isszuk, ebből főzünk. Nyugodtan adom pici gyerekeimnek forralás nélkül. Kellemesebb, természetesebb, finomabb az íze, lágysága, mint a különböző ásványvizeknek. Lehet érezni a különbséget, mert ha másoknál ásványvizet tudok csak inni, úgy azt érzem, hogy annyira nem is esik jól, nem ízlik úgy, mint a tisztított vizünk. Teafőzésnél vettem észre (amikor elfoglaltságom miatt elfeledkeztem a vízről), hogy nem vízkövesedett az edény az elfőtt víz helyén. Így biztos jobb a kávéfőzőbe is (bár nem fogyasztunk kávét csak vendégeknek kínálom, ha kérnek), valamint más elektromos készülékbe is tehetem, ha nincs desztillált vizem (vasalóba vagy padlótisztító gépbe). Örülök annak is, hogy kevesebb a háztartási hulladék és a környezet szennyezés a vizes flakonok szempontjából. Jó lenne, ha minél több ember megvásárolhatná ezt a víztisztító készüléket.
Szovátiné Oláh Ágnes Nyíregyháza

Meg vagyok elégedve a víztisztítóval. A tisztított víznek jó íze van és jó ízű a belőle főzött tea, étel. A virág is szép zöld a tisztított vízzel való locsolás után. A kutya is jóízűen iszik belőle. A készülék könnyen kezelhető, folyamatosan leadja az előírt vízmennyiséget. Köszönöm, hogy a megígért időre beszerelték a készüléket, ami tiszta és energetizált vizet ad, melyet jó ízűen fogyasztok. Igyekszem minél több ismerősömnek ajánlani.
Köszönettel, tisztelettel: G. András Nyíregyháza

 

 

Ügyfél referenciák a vízlágyítók és vízkezelőkkel kapcsolatban

Ügyfél referenciák (teljes nével vagy monogrammal az adatkezelési hozzájárulás szerint:

Feltöltés alatt!

 

 

Együttműködő partnerek

Euro-Clear Kft, Agrovíz Kezelési Kft, Tisztavíz Üzletház

Kiemelt ügyfelek

 • Gróf Degenfeld Kastélyszálló (Tarcal)
 • Fenyőharaszt Kastélyszálló (Verseg Fenyőharaszt)
 • Bartha pince (borászat és kúria Mád)
 • Patricius Borház Zrt. (borászat Bodrogkisfalud)
 • Csekő Kávéház és Gyorsétterem lánc (Nyírbátor, Nyíregyháza, Debrecen, Mátészalka)
 • Görömbei Cukrászda (Nyíregyháza)
 • Kis Padlizsán – Vegánkonyha (Debrecen)
 • Burgerking (Nyíregyháza)
 • Mátészalkai Sütőipari Kft. (Mátészalka pékség)
 • Dielh Aviation Hungary (repülőgép alkatrészgyár Nyírbátor)
 • Ke-Víz Zrt. (Nyíregyháza)
 • Mol üzemanyagtöltő állomás (Nyíregyháza kállói út)
 • Polgármesteri Hivatal (Hajdúsámson)
 • Horlux Kft. (Mátészalka)
 • Kerékvár (Nyíregyáza)
 • Optikvárium Optikai Szaküzlet (Nyíregyháza)
 • Kálmánházi Baromfifeldolgozó Kft. (Kálmánháza)
 • BS Hús Kft. (Debrecen)
 • Mélygépterv Kft. (Nyíregyháza)
 • Maga-Plus Kft. (Újfehértó)
 • Ajaki Görögkatólikus Parókia (Ajak)
 • Agroforg Kft (Nyíregyháza)

Ha érdeklődik szolgáltatásom iránt kérem, hogy az alábbi űrlapot pontosan töltse ki, és küldje el számomra.
Mindenkit visszahívok, de a várható válaszidő 24-48 óra! A megértést köszönöm.

Szeretném, ha az alábbi munkával kapcsolatban visszahívna.

Fogadd el az Adatvédelmi nyilatkozatunkat

Fogadd el az Általános Szerződési Feltételeinket.