Luxe Style RO 75 Quick

79 990 Ft (ÁFA-val)

Ajánlom azoknak, akik kisméretű víztisztítót keresnek, amit egyszerűen betudnak szerelni, és maguknak kitudják cserélni a szűrőket. A Harmónia Vízforrás RO 75 Quick víztisztítónak a legnagyobb előnye, hogy a bajonett csatlakozók miatt nagyon könnyű cserélni a szűrőbetéteket így megtakarítható a szervízdíj, ha az ügyfél magának kicseréli.
Fúrt kútra nem ajánlom.
Garancia idő: 1év. (Kérhető az 1+9 év feláras garancia kiterjesztés)
Szállítási idő: 3 nap.
Beszerelési idő:
5-10 nap (A szakszerviz terheltségétől függően.)

Figyelem: A víztisztítóhoz tartoznak különböző szerelvényegységek, amelyeket rendelés előtt ki kell választani a lenti program segítségével. Kérem, görgessen lejjebb és a SELECT gombra kattintva válasszon a víztisztítóhoz kifolyó csapot és kiegészítőket!

Vásárlás előtt nyugodtan kérj telefonos konzultációt: 70/451-8910
Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Fontos: kérlek, olvasd el!

1. Kérlek, ne félj a rossz rendeléstől, mert minden rendelést telefonon egyeztetünk.

2. A víztisztító egyedi összeállításához használd a 8 lépéses termék konfigurátort! Minden lépésben ki lehet választani a szimpatikus opciót.

3. A víztisztító csomag tartalmát és a végleges árat az utolsó lépésnél tekintheted meg.

4. A termékcsomagot tedd az ajánlatkérő kosárba, és küld el a rendelést. Fizetési kötelezettség csak a rendelés és a beszerelési lehetőségek telefonos egyeztetése után keletkezik.

5. Az estleges módosításokat, a kiszállítás illetve beszerelési idejét, telefonon fogjuk egyeztetni.

6. Kérlek, vásárlás előtt mindenképp nézd meg a víztisztítók beszerelési segédlet és képgaléria oldalát. Itt átfogóan témákba csoportosítva találod a már beszerelt víztisztító berendezésekről, csapokról, mosogatótálcákról és szerelvényekről készült képeket: Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Cikkszám: LUXE75Q Kategória: Címke:


Leírás

Luxe Style RO 75 Quick

Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Jellemzők: Kicsi, helytakarékos, könnyű beszerelés, gyors szűrőcsere.

Technológia: Fordított Ozmózis (Reserve Osmosis). A Ozmózis membrán 0,0001 azaz egy tízezred mikron átmérőig eltávolít a vízből minden anyagot. Pár méretarány a viszonyítás kedvéért, hogy átlagosan mi milyen átmérőjü: emberi hajszál 200.000 mikron, vörösvérsejt 7,2 mikron, salmonella baktérium 1 mikron, influenza és koronavírus 0,1 mikron.
Tisztítási teljesítmény: 6-12l/óra, 1 bár hálózati víznyomásnál!
A tiszta víz és mosató víz aránya: 1:2. Három liter csapvízből állít elő egy liter tisztított vizet, a maradék egy litert az Ozmózis membrán mosatására használja fel a készülék, ezért tud ennyire tiszta vizet előállítani.
Tisztítási hatásfok: A bejövő vízből 90-98,5%-os hatásfokkal távolítja el szennyeződéseket.
Készülék méret: magasság/mélység/szélesség 38x43x41 cm. (Megjegyzés: a készülék magassága a rászerelt kiegészítő betétek magasságával növekszik, de általában ez nem szokott gondot okozni, mert a mosogató szekrényekben felfelé van hely).
Csomagolás méret: magasság/mélység/szélesség 43x38x41cm.
Felépítés:
1. lépcső: Bajonettes aktív szénszűrő. Eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
2. lépcső: Bajonettes 1 mikronos polipropilén előszűrő. Fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Az előszűrők az Reverz Ozmózis membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
3. lépcső: Bajonettes 75GPD-s ozmózis membrán. 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig eltávolítja a szennyeződéseket a vízből. (Vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon és antibiotikum származékokat, ipari szennyeződéseket, stb..)
4. lépcső: Bajonettes utó szénszűrő. Az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál. A víz ezen halad át közvetlenül ivás előtt.
Nyomás fokozó szivattyú: 24V
Gyártó: Krausen
Kivitel:
Burkolt
Anyag: Műanyag
Szín: Fehér
Kijelző:
Led
Szűrőcsere figyelés: Nincs
Víz szivárgás jelzés: Nincs
Vezérlés: Elektronikus
Mágnesszelepek és elktomos alkatrészek: 24V
Kivitel: Tartályos.  A készülékhez 2,5 gallonos tartály tartozik, Amely kb. 5 liter vizet tárol.
Feszültség: 220V 50HZ
Energia fogyasztás: 25W
Üzemi nyomás: 6,5-7,5 Bár
Membrán mosatás: Van. Elekronikus vezérléssel.
A betápvíz maximális TDS tartalma: max 800mg/liter
Érintésvédelmi besorolás: II. (Második) Érintésvédelmi Osztály
Megfelelőség: GB5749-2006
Garancia: 1 év
Szűrőcsere: Az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) javasolja 6 havonta kicserélni a szűrőket, és 3 havonta fertőtleníteni a rendszert.
A karbantartás elvégzése vagy megrendelése a vevő feladata, saját igényének megfelelően. A szakszerviz szolgáltatás az eladó honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen megrendelhető. Figyelembe kell venni, azt a tényt, hogy minél nagyobb az átfolyó vízmennyiség, annál sűrűbben kell cserélni a szűrőbetéteket. Egy előszűrő garnitúra csere ciklusa nem lehet több, mint 20000 liter nyers víz átfolyás, de maximum egy év!
Szűrő csere kis ciklus 6-12 havonta: 1,2, 4 számú szűrő betét.
Szűrő csere nagy ciklus 24 havonta: 3 számú szűrő betét (Ozmózis membrán)
A bajonettes szűrők cserélye nem igényel szaktudást és szakszerviz közreműködést. Bárki magának kitudja cserélni 2 perc alatt. Csak kézzel meg kell fogni és egy tekerésre kiugrik a helyéről a régi szűrő, az új szűrőt pedig visszafelé szintén egy tekeréssel a helyére lehet illeszteni. Nem igényel erős férfi kezet, egy nő is simán kicseréli magának.

Szűrőcsere árak >>>
Víztisztító telepítési képgaléria >>>
A víztisztító szűrőgarnitúrája >>>
A víztisztító Ozmózis membránja >>>

Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 60 km-es sugarú körben tudunk vállalni.

Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2021.04.01-től visszavonásig érvényesek!

További információk

Tömeg 8 kg
Méretek 41 × 43 × 38 cm

Telepítési információk

Telepítési feltételek:
– Víznyomás: Min. 1 bar hálózati víznyomás. Figyelem: gyenge, 2 bár alatti víznyomás esetén, csak nyomásfokozó szivattyúval ellátott készük szerelhető!)
– Víz rácsatlakozási lehetőség: 3/8”, 1/2”, 3/4” menettel.  Általában a mosogató belsejében lévő sarok szelepre csatlakozunk. Ha a mosogatóban nincs sarok szelep, és a mosogatócsap a falból áll ki, akkor fali toldóval szerelvényezünk.
– Szennyvíz rákötési lehetőség. Általában ez adott a mosogató szennyvízszifonja által.
– Elekrtomos csatlakozás: 220V hálózati csatlakozó. (Megjegyzés: ha a készülékhez UV lámpa lesz csatlakoztatva, akkor 220v elektromos csatlakozó szükséges, a mosogatószekrény belsejében!  Ha szekrényben nincs elektromos csatlakozó, akkor oda kell vezetni, és a dugaljat ki kell alakítani. Ezt a munkát a megrendelő saját villanyszerelőjével, vagy az eladó szakszervizesével is elvégeztetheti. Ezt megrendeléskor jelezni szükséges. Elektromos csatlakozás kialakítása anyaggal, munkadíjjal 8500Ft.
Víztisztító elhelyezés/beszerelés: Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a konyhában, a mosogatószekrényben elhelyezni. Beszerelési tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az ügyfelek 99%-nál befér a készülék. Az elmúlt 15 évben nem találkoztunk olyan konyhaszekrénnyel, amibe valamilyen úton, módon, ne lehetett volna elhelyezni a készüléket!)
A tisztavíz kifolyó csapjának elhelyezése: A tisztavíz kivételezésére, több megoldás létezik, választás előtt érdemes megnézni a beszerelési képeket, amelyek támpontot adnak ez ügyben. Általában két alternatíva közül lehet választani:
1. A külön álló csapok, amit befúrunk a mosogató tálcába.
2. A három utas kombi csapok, amelyek egyesítik a mosogatócsapot, és a tisztavizes csapot.
Figyelem: Gránit őrlemény mosogatótálcát is biztonsággal tudunk fúrni! A mosogató tálcán csaptól függően egy vagy két db 12 mm átmérőjű lyukat kell fúrni, ami szerelői szemmel nézve nem számit nagy munkának, és nem jár átalakítással. Gránit vagy márvány munkalapot nem fúrunk! Ilyen estben csak a 3 utas csapok jöhetnek szóba.
–  A készülék fúrt kútra nem telepíthető!

Beszerelési, üzembe helyezési idő: 2 óra normál esetben, 3-4 óra, ha előre nem látott fennakadás akadályozza a munkát.

Víztisztítók telepítési képgaléria >>>

Szállítás, fizetés

A webáruházunkban megvásárolt termékeket bruttó 30.000Ft vásárlási összeghatár fölött ingyenesen szállítjuk.

Víztisztító beszerelést Nyíregyháza vonzáskörzetében kb. 60 km-es sugarú körben tudunk vállalni. (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod megyében) Ha ön körzeten kívül lakik akkor futár szolgálattal küldjük házhoz a terméket.

Ha Ön Nyíregyháza 60 km-es körzetén belül lakik: az alábbi lehetőségek közül tud választani.
– Beszerelve kérem: A szervizes munkatárs személyesen viszi ki a terméket, és be is szereli. Megrendelésnél válassza a szerelő általi kiszállítást!
A kiszállításra felárat nem, de kiszállási és beszerelési díjat számolunk fel.
Fizetés: előreutalással, online bankkártyával, vagy helyszínen a szerelőnek készpénzben.

– Szerelés nélkül kérem:
A készüléket futárszolgálat viszi házhoz, ingyenesen.
Megrendelésnél válassza a szállítás futárszolgálattal opciót!
A beszerelésről a vevő gondoskodik.
Fizetés: előreutalással, online bankkártyával, vagy utánvéttel.

Ha Ön Nyíregyháza 60 km-es körzetén kívül lakik:
– Szerelés nélkül kérem:
A készüléket futárszolgálat viszi házhoz, ingyenesen.
Megrendelésnél válassza a szállítás futárszolgálattal opciót!
A beszerelésről a vevő gondoskodik.
Fizetés: előreutalással, online bankkártyával, vagy utánvéttel.

Szállítási határidő: Minden termék mellett feltüntetjük a szállítás várható idejét, amelyek egymástól eltérőek lehetnek!
Raktárunkban levő termékek szállítási határideje 2- 3 munkanap.
A raktáron nem tartott termékek szállítási ideje 5-15 nap.

Figyelem:
Ez a termék csomag automatába nem kérhető, mert nem fér be!
Helyszíni átvételre nincs lehetőség.
Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.
Az árak visszavonásig érvényesek!
Az érvényben lévő szálítási díjjakat az ASZF tartalmazza: Itt

Érdekelhetnek még…