DFA automata visszamosatású lemezes előszűrő 3/4″

56 990 Ft (ÁFA-val)

A DFA-A Szűrőtárcsás vízszűrőt automata visszamosatással olyan helyekre, ajánlom, ahol nehéz megoldani, hogy egy hozzáértő személy időről időre kitisztítsa a szűrőt. A DFA szűrő teljesen automata módon végzi el a tisztítást, 15 másodperc alatt. Ajánlom családi házak, nagy konyhák, ipari létesítmények bejövő vízének szűrésére. A készülék szűrt vizet biztosít a kezelt csőszakaszon, így a vízminőség jobbá válik. Megóvja a vízcsapokat, zuhanykabinokat, háztartási gépeket a vízhálózatban lebegő szemcsés anyagoktól.

A termék 3 legfontosabb haszna a vásárló számára:
– Eltávolítja a szemcsés lebegő anyagokat a vízből
– Megvédi a drága gépészeti berendezéseket a szemcsés anyagoktól, így nő az élettartamuk.
– Automatikusan tisztit a beprogramozott paraméterek alapján

Leírás

A DFA-34A szűrőtárcsás vízszűrő legnagyobb előnyei az automata visszamosatás, és a víz őr funkció.

További előnyök:
– A beépített visszacsapó szelep megakadályozza a folyadék visszaáramlását.
– Az előszűrő menetes csatlakozója 360 fokban elforgatható, így különböző pozícióba is beépíthető.
– Kijelzője háttérvilágítás funkcióval rendelkezik, így sötét helyeken is alkalmazható.
– A vízszűrő rendelkezik vízőr funkcióval. A vízszűrő figyeli a rajta átfolyt mennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet a vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén az automata vízszűrő be avatkozik és elzárja vizet. Ez által megakadályozva a háztartásokban esetlegesen előforduló csőtörést, és nagy vízkárt.

A vízszűrő berendezés felépítése: 
1.  50 mikronos lemezes mechanikai előszűrő. Ez eltávolítja a csőhálózatban lebegő szemcsés anyagokat, mint pl. a rozsdát, homokot, egyéb szilárd anyagokat.
2. Programozható automata vezérlő egység.

A berendezés működési elve: a betáplált nyers vízből a lemezes szűrők eltávolítják a felsorolt szennyeződéseket, ez által jelentősen javul a víz minősége. Megadott víz átfolyás után a szűrő automatikusan mosatja önmagát, a felgyülemlett szemetet pedig a lefolyóba üríti.

Paraméterek:
Átfolyási teljesítmény: kb. 1,5m3/óra.
Méret: (M,SZ, H) :293 X 244mm x 169 mm
Csatlakozás: 3/4″ külső menetes hollander
Mosató cső csatlakozás: 1/2″ slag csatlakozó
Működési hőmérséklet: 5-50°C
Maximális nyomás: 6 bar
Szűrési méret: 50 mikron
Elekromos csatlakozás : 230V 50Hz

Telepítési feltételek: (Kérem, figyelmesen olvassa el a telepítési feltételeket, mert ezek együttes megléte esetén jöhet csak létre a telepítés!)
–  A készüléket csak fagymentes, jól takarítható helyre lehet telepíteni. (Vízóra aknába nem! Általában: pince, vagy a gépészeti helyiség)
– Víz rácsatlakozási lehetőség. A központi vízszűrőket oda tudjuk telepíteni, ahol a víz egy ágon érkezik be az épületbe és lehetőség van a cső elvágására, a le és be állás kialakítására.
 – 6 bárnál magasabb víznyomás esetén nyomás csökkentő beépítése szükséges!

Megjegyzés: A vízszűrő berendezést legfőbbképpen hálózati csapvízre ajánlatos telepíteni. A készülék fúrt kútra való telepítése mérlegelendő, a rendelkezésre álló nyersvíz paramétereihez viszonyítva. A fúrt kúti víz esetén számolni kell a magasabb vas és szerves anyag tartalommal, ami csökkenti a szűrők élettartamát.

Karbantartás: Automatikus. Nem igényel külön karbantartást.

Garancia idő: 1év.

Szállítási lehetőségek:
– Futár szolgálat.
– A szervizes munkatárs személyesen viszi ki a terméket, és be is szereli. A kiszállításra felárat nem, de kiszállási díjat számolunk fel. 

Fizetési lehetőségek:  Banki előreutalással, utánvéttel, vagy helyszínen a szerelőnek készpénzben.  

Szállítási idő: 5-15 nap.

– A készülék ára nem tartalmazza a beépítéskor szükséges plusz szerelvények, a szerelési és kiszállási díj összegét! Végleges ár a helyszíni felmérés után kerül megadásra.

– Beszerelési, üzembe helyezési idő kb. 2-3 óra normál esetben,

– Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 80km-es sugarú körben tudunk vállalni

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2020.09.01-től visszavonásig érvényes! 

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 35 × 40 × 35 cm