BB20 Home

98 000 Ft (ÁFA-val)

Ajánlom családi házak, nagy konyhák, ipari létesítmények bejövő vízének szűrésére. A készülék szűrt vizet biztosít a kezelt csőszakaszon, így a vízminőség jobbá válik. Megóvja a vízcsapokat, zuhanykabinokat, háztartási gépeket a vízhálózatban lebegő szemcsés anyagoktól. Az aktív szén töltet eltávolítja a Klórt a vízből, így mosdás zuhanyzás esetén kevesebb lehet a bőr irritáció.

A termék 3 legfontosabb haszna a vásárló számára:
– Eltávolítja a szemcsés lebegő anyagokat a vízből
– Megvédi a drága gépészeti berendezéseket a szemcsés anyagoktól, így nő az élettartamuk.
– Eltávolítja a klórt a vízből.


Leírás

A BB20 Home központi vízszűrőnek a legnagyobb előnyei az alacsony beszerzési ár, az alacsony szerviz költség, a hosszú élettartam, és a jó ár érték arány.

A vízszűrő berendezés felépítése: 

  1. lépcső:  5 mikronos mechanikai előszűrő. Ez eltávolítja a csőhálózatban lebegő szemcsés anyagokat, mint pl. a rozsdát, homokot, egyéb szilárd anyagokat.
  2. lépcső: Aktív szén szűrő. Ez eltávolítja a vízben lévő klórt, a szerves anyagok egy részét, javítja víz ízét, és szagát.

A berendezés működési elve: a betáplált nyers vízből a szűrők eltávolítják a felsorolt szennyeződéseket, ez által jelentősen javul a víz íze és minősége.

Átfolyási teljesítmény: kb. 2m3/óra.

Elektromos áramot nem igényel.

Paraméterek:

Méret: 700 mm x 500 mm
Illeszkedő szűrőbetét méret: 20 x 4 1/2″
Csatlakozás: műanyag 1″
Működési hőmérséklet: 2-45°C
Maximális nyomás: 6 bar
O gyűrűk száma: 1
Légtelenítő szelep: Van

Telepítési feltételek: (Kérem, figyelmesen olvassa el a telepítési feltételeket, mert ezek együttes megléte esetén jöhet csak létre a telepítés!)

–  A készüléket csak fagymentes, jól takarítható helyre lehet telepíteni. (Vízóra aknába nem! Általában: pince, vagy a gépészeti helyiség)
– Víz rácsatlakozási lehetőség. A központi vízszűrőket oda tudjuk telepíteni, ahol a víz egy ágon érkezik be az épületbe és lehetőség van a cső elvágására, a le és be állás kialakítására. (Ha önnél a ház oldalánál van végigvezetve a bejövő vízcső, nem lehet rá vízlágyítót szerelni.)
 – 6 bárnál magasabb víznyomás esetén nyomás csökkentő beépítése szükséges!

Megjegyzés: A vízszűrő berendezést legfőbbképpen hálózati csapvízre ajánlatos telepíteni. A készülék fúrt kútra való telepítése mérlegelendő, a rendelkezésre álló nyersvíz paramétereihez viszonyítva. A fúrt kúti víz esetén számolni kell a magasabb vas és szerves anyag tartalommal, ami csökkenti a szűrők élettartamát.

Karbantartás: A szűrő betéteket ajánlatos évente cserélni.

Garancia idő: 1év.

Szállítási, fizetési lehetőségek: A szervizes munkatárs személyesen viszi ki a terméket, és be is szereli. A kiszállításra felárat nem, de kiszállási díjat számolunk fel.  Fizetés előreutalással, vagy helyszínen a szerelőnek készpénzben.  Helyszíni/telephelyi átvételre nincs lehetőség.

Szállítási idő: 10-15 nap.

– A készülék ára nem tartalmazza a beépítéskor szükséges plusz szerelvények, a szerelési és kiszállási díj összegét! Végleges ár a helyszíni felmérés után kerül megadásra.

– Beszerelési, üzembe helyezési idő kb. 2-3 óra normál esetben,

– Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 80km-es sugarú körben tudunk vállalni

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2020.09.01-től visszavonásig érvényes! 

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 200 × 500 × 700 cm

További információk

Szállítási információk

 

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti, hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

GLS futár szolgálatunk

A termék azután kerül szállításra, amikor a termék vételára megérkezett a szolgáltató bankszámlájára.

A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 24 munkanapi órán belül vállalják az egész ország területén a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben (8-17 óra között) dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkanapokon ebben az időintervallumban a megadott címen valaki át tudja venni a csomagot és adott esetben ki is tudja fizetni annak utánvételi összegét.

A GLS futárszolgálat munkatársai szükség- kérés esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért olyan telefonszámot érdemes megadni, amelyen általában elérhető.

Amennyiben SMS-t is szeretne kapni a csomagja érkezéséről, úgy ne csak vonalas telefonszámot, hanem mobilszámot is adjon meg rendelésekor/regisztrációjakor. Ha mobilszámot is megad regisztrációjakor, a szállítás napján nemcsak a csomagérkezés pontos időpontjáról, illetve a fizetendő összegről kap SMS-értesítést, hanem a futár elérhetőségét is megkapja, melynek segítségével egyeztethet a szállítás időpontjáról, ha nem felel meg a futárszolgálat által ajánlott időpont.

Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik  a megadott címen, a futár értesítést hagy a csomag érkezéséről és a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

Ingyenes házhoz szállítás 30.000 Ft felett!

A GLS bruttó szállítási díjszabása

Csomagsúly BRUTTÓ Fuvardíj/csomag (Ft)
0 – 2 kg 1587Ft
2,1 – 3 kg 1841Ft
3,1 – 5 kg 1969Ft
5,1 – 10 kg 2096Ft
10,1 – 15 kg 2223Ft
15,1 – 20 kg 2477Ft
20,1 – 25 kg 2731Ft
25,1 – 30 kg 2985Ft
30,1 – 40 kg 5842Ft

Utánvétes fizetés esetén a futárszolgálat pénzkezelési díjat számol fel, melynek mértékét az alábbi táblázat tartalmazza.

Utánvét összege BRUTTÓ Díja
10 000 Ft-ig 582Ft
20 000 Ft-ig 800Ft
50 000 Ft-ig 990Ft
100 000 Ft-ig 1257Ft
150 000 Ft-ig 1511Ft
499 999 Ft-ig a beszedett érték 1%-a

A fenti GLS szállítási költségek visszavonásig érvényesek!

Szerelő általi kiszállítás

Fizetés helyszínen készpénzben, vagy előreutalással:

Vannak termékeink, amelyeket bizonyos körzeten belül beszerelünk. Ilyen esetekben az vevőnek lehetősége van arra, hogy a szerelőnek fizessen készpénzben, vagy előreutalással. Ebben az esetben a szerelő kiszállási díja fizetendő (min. 2500 Ft, vagy 70 Ft/km oda vissza), külön szállítási díjat nem számolunk fel. A termék vételára szerelőnek fizetendő készpénzben, vagy előreutalással.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BB20 Home” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × három =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .