RO Luxus vízadagoló

329 000 Ft (ÁFA-val)

Ajánlom: Közösségi terekbe, és nagyobb irodáknak ahol napi 10-30 liter vízfelhasználásra számíthatunk.

A termék 3 legfontosabb haszna a vásárló számára:
– Kiváltható vele a 19 literes ballonos automata.
– Nem kell palackozott vagy ballonos vizet venni, így komoly pénzt takarít meg
– A tisztított víz jó ízű, egészséges, és nem utolsósorban nagyon tiszta. Általában a csapvizekhez képest 9 szer tisztább.

Garancia idő: 2 év.
Szállítási idő: 7-15 nap.
Beszerelési idő: 7-15 nap
(A szakszerviz terheltségétől függően.)
Szállítás: Ingyenes
Pénz visszafizetési garancia: 30 nap. 

Vásárlás előtt kérj telefonos konzultációt: 70/451-8910

Fontos: kérlek, olvasd el!

1. A terméket tedd az ajánlatkérő kosárba, és küld el a rendelést. Fizetési kötelezettség csak a rendelés és a beszerelési lehetőségek telefonos egyeztetése után keletkezik.

2. Az estleges módosításokat, a kiszállítás illetve beszerelési idejét, telefonon fogjuk egyeztetni.

3. Kérlek, vásárlás előtt mindenképp nézd meg a víztisztítók beszerelési segédlet és képgaléria oldalát. Itt átfogóan témákba csoportosítva találod a már beszerelt víztisztító berendezésekről, csapokról, mosogatótálcákról és szerelvényekről készült képeket: Beszerelési képgaléria megtekintés>>>


Leírás

Az RO Luxus vízadagoló legnagyobb előnye a pénzmegtakarítás. E mellé párosul az alacsony szerviz költség, a hosszú élettartam, a jó ár érték arány, és az olcsó üzemeltetési költség.

Három hőmérsékletű, tisztított víz éjjel nappal.
– Hideg, meleg és szobahőmérsékletű víz
– Praktikus, esztétikus design
– Egybeépített, lezárt, biztonságos rendszer
– Digitális vezérlés
– Hőmérséklet szabályozás

A készülék padlón álló kivitelben készül. Oda tervezték, ahol folyamatosan szükség van hideg, meleg és szobahőmérsékletű ivóvízre. Háztartásban, irodában, és intézményekben egyaránt optimálisan használható. A nap 24 órájában gondoskodik a friss, egészséges ivóvízről. Hűti, fűti és normál vizet ad. Azonnal lehet levest, teát, kávét készíteni, vagy hűs, egészséges, finom vizet fogyasztani. Egymástól független hideg-meleg kapcsolóval rendelkezik, 98°C-ig újrafűt, illetve automatikusan lekapcsol ha a tartály üres. Beépített úszószelep: megakadályozza a túlcsordulást.

Tisztítási teljesítmény: 8-12 l/óra, min. 1 bár hálózati víznyomásnál! A tiszta víz és mosató víz aránya 1:3. Négy liter csapvízből állít elő egy liter tisztított vizet, a maradék három litert az Ozmózis membrán mosatására használja fel a készülék, ezért tud ennyire tiszta vizet előállítani.

Tisztítási hatásfok: A bejövő vízből 90-98,5%-os hatásfokkal távolítja el szennyeződéseket.

Készülék méret: magasság/mélység/szélesség 103/35/40 cm.

Víztisztító elhelyezés/beszerelés: Beszereléskor a vízadagoló automatát olyan helyre érdemes elhelyezni, ahol mindenki által jól hozzáférhető, és pár méteren belül adottak a lentebb leírt telepítési feltételek. Beszerelési képek >>>

Telepítési feltételek: Figyelem: az álló vízadagoló automaták telepítési lehetőségeit körültekintően fel kell térképezni. Sok esetben telepítés helyére kell szerelvényezni a kiállásokat. Telepítés előtt kérje helyszíni felmérésünket.
– Min. 1 bar hálózati víznyomás.
– Víz rácsatlakozási lehetőség: 3/8”, 1/2”, 3/4” menettel. 
– Szennyvíz rákötési, és elvezetési lehetőség.
– A készülék 220 v elektromos csatlakozást igényel! Ha szekrényben nincs elektromos csatlakozó, akkor oda kell vezetni, és a dugaljat ki kell alakítani. Ezt a munkát a megrendelő saját villanyszerelőjével, vagy az eladó szakszervizesével is elvégeztetheti. Ezt megrendeléskor jelezni szükséges.
– A fal és az adagoló automata között legalább 5 cm szabad helyet szükséges biztosítani.
– Napfénytől védett helyen helyezze el a készüléket!

Beszerelési, üzembe helyezési idő: 2 óra normál esetben, 3-6 óra ha a kiállásokat ki kell alakítani.
Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 80km-es sugarú körben tudunk vállalni.

Felépítés: 2 előszűrő + RO membrán + utó szénszűrő + 3 db beépített tartály + hideg víz + meleg víz + szobahőmérsékletű víz + nyomásfokozó szivattyú + LED kijelző

A négyfokozatú rendszer tartozékai:

  1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő. Fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
  2. lépcső: Aktív szénszűrő. Eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
  3. lépcső: Ozmózis membrán. 0,0001 (egy tízezred) mikron miliméter méretig eltávolítja a szennyeződéseket a vízből. (Nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon és antibiotikum származékokat, ipari szennyeződéseket, stb..)
  4. lépcső:  Utó szénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál. A tartályban tárolt tisztított víz ezen halad át közvetlenül ivás előtt.

Tartály térfogat:  A forró-, a hideg- és a szobahőmérsékletű víz is saját külön tartállyal rendelkezik. A tartályok kapacitása: 3,5 liter/hideg vizes tartály, 2,5 liter/meleg vizes tartály, 16 liter/szobahőmérsékletű tartály.

Hűtési kapacitás: 5,5 liter/óra, a hűtött víz 10 °C alatti.

Melegítési kapacitás: 8 liter/óra. Újraforralási funkció 100 °C-ig.

Szűrőcsere: Az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) javasolja 6 havonta kicserélni a szűrőket, és 3 havonta fertőtleníteni a rendszert. A karbantartás megrendelése a vevő feladata, saját igényének megfelelően. A szakszerviz szolgáltatás az eladó honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen megrendelhető. Szűrő csere árak>>>

Garancia idő: 1 év

Termékátvételi, szállítási lehetőségek:
– Amennyiben a készüléket szakszerviz által beszerelve kéri: A szervizes munkatárs személyesen viszi ki a terméket, és be is szereli. A kiszállításra felárat nem, de kiszállási díjat számolunk fel.  Fizetés előreutalással, vagy helyszínen a szerelőnek készpénzben. Kiszállási díj >>>
 – Amennyiben a készüléket az ügyfél magának fogja beszerelni: Futár viszi házhoz. Fizetés előreutalással, vagy utánvéttel.
– Helyszíni átvételre nincs lehetőség.

Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2019.02.01-től visszavonásig érvényesek!

További információk

Tömeg 25 kg
Méretek 35 × 40 × 103 cm

Telepítési feltételek

– Min. 2,5 bar hálózati víznyomás. Figyelem: gyenge, 2 bár alatti víznyomás esetén, csak nyomásfokozó szivattyúval ellátott készük szerelhető!)
– Víz rácsatlakozási lehetőség: 3/8”, 1/2”, 3/4” menettel.  Általában a mosogató belsejében lévő sarok szelepre csatlakozunk. Ha a mosogatóban nincs sarok szelep, és a mosogatócsap a falból áll ki, akkor fali toldóval szerelvényezünk.
– Szennyvíz rákötési, és elvezetési lehetőség. (Általában ez adott a mosogató szennyvízszifonja által).
– Az alap készülék elektromos csatlakozást nem igényel! (Megjegyzés: ha a készülékhez UV lámpa lesz csatlakoztatva, akkor 220v elektromos csatlakozó szükséges, a mosogatószekrény belsejében!  Ha szekrényben nincs elektromos csatlakozó, akkor oda kell vezetni, és a dugaljat ki kell alakítani. Ezt a munkát a megrendelő saját villanyszerelőjével, vagy az eladó szakszervizesével is elvégeztetheti. Ezt megrendeléskor jelezni szükséges. Elektromos csatlakozás kialakítása anyaggal, munkadíjjal 8500Ft.

Víztisztító elhelyezés/beszerelés: Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a konyhában, a mosogatószekrényben elhelyezni. Beszerelési tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az ügyfelek 99%-nál befér a készülék. Az elmúlt 15 évben nem találkoztunk olyan konyhaszekrénnyel, amibe valamilyen úton, módon, ne lehetett volna elhelyezni a készüléket!)
A tisztavíz kifolyó csapjának elhelyezése: A tisztavíz kivételezésére, több megoldás létezik, választás előtt érdemes megnézni a beszerelési képeket, amelyek támpontot adnak ez ügyben. Általában két alternatíva közül lehet választani:
1. A külön álló csapok, amit befúrunk a mosogató tálcába.
2. A három utas kombi csapok, amelyek egyesítik a mosogatócsapot, és a tisztavizes csapot.
Figyelem: Gránit őrlemény mosogatótálcát is biztonsággal tudunk fúrni! A mosogató tálcán csaptól függően egy vagy két db 12 mm átmérőjű lyukat kell fúrni, ami szerelői szemmel nézve nem számít nagy munkának, és nem jár átalakítással. Gránit vagy márvány munkalapot nem fúrunk! Ilyen estben csak a 3 utas csapok jöhetnek szóba.

Beszerelési, üzembe helyezési idő: 2 óra normál esetben, 3-4 óra, ha előre nem látott fennakadás akadályozza a munkát.

Víztisztítók telepítési képgaléria >>>