DFA automata visszamosatású lemezes előszűrő 1″

74 990 Ft (ÁFA-val)

A DFA-A Szűrőtárcsás vízszűrőt automata visszamosatással olyan helyekre, ajánlom, ahol nehéz megoldani, hogy egy hozzáértő személy időről időre kitisztítsa a szűrőt. A DFA szűrő teljesen automata módon végzi el a tisztítást, 15 másodperc alatt. Ajánlom családi házak, nagy konyhák, ipari létesítmények bejövő vízének szűrésére. A készülék szűrt vizet biztosít a kezelt csőszakaszon, így a vízminőség jobbá válik. Megóvja a vízcsapokat, zuhanykabinokat, háztartási gépeket a vízhálózatban lebegő szemcsés anyagoktól.

A termék 3 legfontosabb haszna a vásárló számára:
– Eltávolítja a szemcsés lebegő anyagokat a vízből
– Megvédi a drága gépészeti berendezéseket a szemcsés anyagoktól, így nő az élettartamuk.
– Automatikusan tisztit a beprogramozott paraméterek alapján


Leírás

A DFA-34A szűrőtárcsás vízszűrő legnagyobb előnyei az automata visszamosatás, és a víz őr funkció.

További előnyök:
– A beépített visszacsapó szelep megakadályozza a folyadék visszaáramlását.
– Az előszűrő menetes csatlakozója 360 fokban elforgatható, így különböző pozícióba is beépíthető.
– Kijelzője háttérvilágítás funkcióval rendelkezik, így sötét helyeken is alkalmazható.
– A vízszűrő rendelkezik vízőr funkcióval. A vízszűrő figyeli a rajta átfolyt mennyiséget és a pillanatnyi vízátfolyást, mely értékekből következtet a vízhálózatban esetlegesen előforduló csőtörésekre, vízszivárgásokra. Szükség esetén az automata vízszűrő be avatkozik és elzárja vizet. Ez által megakadályozva a háztartásokban esetlegesen előforduló csőtörést, és nagy vízkárt.

A vízszűrő berendezés felépítése: 
1.  50 mikronos lemezes mechanikai előszűrő. Ez eltávolítja a csőhálózatban lebegő szemcsés anyagokat, mint pl. a rozsdát, homokot, egyéb szilárd anyagokat.
2. Programozható automata vezérlő egység.

A berendezés működési elve: a betáplált nyers vízből a lemezes szűrők eltávolítják a felsorolt szennyeződéseket, ez által jelentősen javul a víz minősége. Megadott víz átfolyás után a szűrő automatikusan mosatja önmagát, a felgyülemlett szemetet pedig a lefolyóba üríti.

Paraméterek:
Átfolyási teljesítmény:
kb. 2,5m3/óra.
Méret:
(M,SZ, H) :358 X 302mm x 221 mm
Csatlakozás: 1″ külső menetes hollander
Szenyvíz mosató ág csatlakozása: 1/2″ gumi csővel
Működési hőmérséklet: 5-50°C
Maximális nyomás: 6 bar
Szűrési méret: 50 mikron
Elektromos csatlakozás: 2030V

Telepítési feltételek: (Kérem, figyelmesen olvassa el a telepítési feltételeket, mert ezek együttes megléte esetén jöhet csak létre a telepítés!)
–  A készüléket csak fagymentes, jól takarítható helyre lehet telepíteni. (Vízóra aknába nem! Általában: pince, vagy a gépészeti helyiség)
– Víz rácsatlakozási lehetőség. A központi vízszűrőket oda tudjuk telepíteni, ahol a víz egy ágon érkezik be az épületbe és lehetőség van a cső elvágására, a le és be állás kialakítására.
– Szenyvíz elvezetési lehetőség
– 2030V elekromos csatlkozás
 – 6 bárnál magasabb víznyomás esetén nyomás csökkentő beépítése szükséges!

Megjegyzés: A vízszűrő berendezést legfőbbképpen hálózati csapvízre ajánlatos telepíteni. A készülék fúrt kútra való telepítése mérlegelendő, a rendelkezésre álló nyersvíz paramétereihez viszonyítva. A fúrt kúti víz esetén számolni kell a magasabb vas és szerves anyag tartalommal, ami csökkenti a szűrők élettartamát.

Karbantartás: Automatikus. Nem igényel külön karbantartást.

Garancia idő: 1év.

Szállítási lehetőségek:
– Futárszolgálat általi kiszállítás.
– Szakszerviz általi beszerelés: A szervizes munkatárs személyesen viszi ki a terméket, és be is szereli. A kiszállításra felárat nem, de kiszállási és beszerelési díjat számolunk fel. 

Fizetési lehetőségek: Banki átutalás előre, utánvét, helyszínen a szerelőnek készpénzben. 

Szállítási idő: 5-15 nap.

– A készülék ára nem tartalmazza a beépítéskor szükséges plusz szerelvények, a szerelési és kiszállási díj összegét! Végleges ár a helyszíni felmérés után kerül megadásra.

– Beszerelési, üzembe helyezési idő kb. 2-3 óra normál esetben,

– Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 80km-es sugarú körben tudunk vállalni

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2020.09.01-től visszavonásig érvényes! 

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 221 × 302 × 358 cm

További információk

Szállítási információk

 

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti, hogy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

GLS futár szolgálatunk

A termék azután kerül szállításra, amikor a termék vételára megérkezett a szolgáltató bankszámlájára.

A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 24 munkanapi órán belül vállalják az egész ország területén a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben (8-17 óra között) dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkanapokon ebben az időintervallumban a megadott címen valaki át tudja venni a csomagot és adott esetben ki is tudja fizetni annak utánvételi összegét.

A GLS futárszolgálat munkatársai szükség- kérés esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért olyan telefonszámot érdemes megadni, amelyen általában elérhető.

Amennyiben SMS-t is szeretne kapni a csomagja érkezéséről, úgy ne csak vonalas telefonszámot, hanem mobilszámot is adjon meg rendelésekor/regisztrációjakor. Ha mobilszámot is megad regisztrációjakor, a szállítás napján nemcsak a csomagérkezés pontos időpontjáról, illetve a fizetendő összegről kap SMS-értesítést, hanem a futár elérhetőségét is megkapja, melynek segítségével egyeztethet a szállítás időpontjáról, ha nem felel meg a futárszolgálat által ajánlott időpont.

Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik  a megadott címen, a futár értesítést hagy a csomag érkezéséről és a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

Ingyenes házhoz szállítás 30.000 Ft felett!

A GLS bruttó szállítási díjszabása

Csomagsúly BRUTTÓ Fuvardíj/csomag (Ft)
0 – 2 kg 1587Ft
2,1 – 3 kg 1841Ft
3,1 – 5 kg 1969Ft
5,1 – 10 kg 2096Ft
10,1 – 15 kg 2223Ft
15,1 – 20 kg 2477Ft
20,1 – 25 kg 2731Ft
25,1 – 30 kg 2985Ft
30,1 – 40 kg 5842Ft

Utánvétes fizetés esetén a futárszolgálat pénzkezelési díjat számol fel, melynek mértékét az alábbi táblázat tartalmazza.

Utánvét összege BRUTTÓ Díja
10 000 Ft-ig 582Ft
20 000 Ft-ig 800Ft
50 000 Ft-ig 990Ft
100 000 Ft-ig 1257Ft
150 000 Ft-ig 1511Ft
499 999 Ft-ig a beszedett érték 1%-a

A fenti GLS szállítási költségek visszavonásig érvényesek!

Szerelő általi kiszállítás

Fizetés helyszínen készpénzben, vagy előreutalással:

Vannak termékeink, amelyeket bizonyos körzeten belül beszerelünk. Ilyen esetekben az vevőnek lehetősége van arra, hogy a szerelőnek fizessen készpénzben, vagy előreutalással. Ebben az esetben a szerelő kiszállási díja fizetendő (min. 2500 Ft, vagy 70 Ft/km oda vissza), külön szállítási díjat nem számolunk fel. A termék vételára szerelőnek fizetendő készpénzben, vagy előreutalással.