Harmónia vízforrás RO 75

74 990 Ft (ÁFA-val)

Ajánlom családoknak, irodáknak, ahol a vízkivétel várhatóan napi 10-20 liter.
(Ha ön fúrt kutat használ, kérem, érdeklődjön telefonon!)
Garancia idő: 1 év. (Kérhető az 1+9 év feláras garancia kiterjesztés)
Szállítási idő: 2-3 nap.
Beszerelési idő: 3-7 nap
(A szakszerviz terheltségétől függően.)
Szállítás: Ingyenes
Pénz visszafizetési garancia: 30 nap.

Figyelem: A víztisztítóhoz tartoznak különböző szerelvényegységek, amelyeket rendelés előtt ki kell választani a lenti program segítségével. Kérem, görgessen lejjebb és a SELECT gombra kattintva válasszon a víztisztítóhoz kifolyó csapot és kiegészítőket!

Vásárlás előtt kérj telefonos konzultációt: 70/451-8910
Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Fontos: kérlek, olvasd el!

1. Kérlek, ne félj a rossz rendeléstől, mert minden rendelést telefonon egyeztetünk.

2. A víztisztító egyedi összeállításához használd a 8 lépéses termék konfigurátort! Minden lépésben ki lehet választani a szimpatikus opciót.

3. A víztisztító csomag tartalmát és a végleges árat az utolsó lépésnél tekintheted meg.

4. A termékcsomagot tedd az ajánlatkérő kosárba, és küld el a rendelést. Fizetési kötelezettség csak a rendelés és a beszerelési lehetőségek telefonos egyeztetése után keletkezik.

5. Az estleges módosításokat, a kiszállítás illetve beszerelési idejét, telefonon fogjuk egyeztetni.

6. Kérlek, vásárlás előtt mindenképp nézd meg a víztisztítók beszerelési segédlet és képgaléria oldalát. Itt átfogóan témákba csoportosítva találod a már beszerelt víztisztító berendezésekről, csapokról, mosogatótálcákról és szerelvényekről készült képeket: Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Leírás

Harmónia Vízforrás RO 75

Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

A készülék legnagyobb előnye a jó ár érték arány, illetve az olcsó üzemeltetési költség.

Technológia: Fordított Ozmózis (Reserve Osmosis). A Ozmózis membrán 0,0001 azaz egy tízezred mikron átmérőig eltávolít a vízből minden anyagot. Pár méretarány a viszonyítás kedvéért, hogy átlagosan mi milyen átmérőjü: emberi hajszál 200.000 mikron, vörösvérsejt 7,2 mikron, salmonella baktérium 1 mikron, influenza és koronavírus 0,1 mikron.
Tisztítási teljesítmény: 5-8 l/óra, 3 bár hálózati víznyomásnál!
A tiszta víz és mosató víz aránya: 1:3.  Négy liter csapvízből állít elő egy liter tisztított vizet, a maradék két litert az Ozmózis membrán mosatására használja fel a készülék, ezért tud ennyire tiszta vizet előállítani.
Tisztítási hatásfok: A bejövő vízből 90-98,5%-os hatásfokkal távolítja el szennyeződéseket.
Készülék méret: magasság/mélység/szélesség 44/14/41 cm, plusz a mellé helyezett tartály: átmérő 28 cm, magasság 40 cm. (Megjegyzés: a készülék magassága a rászerelt kiegészítő betétek magasságával növekszik, de általában ez nem szokott gondot okozni, mert a mosogató szekrényekben felfelé van hely).
Csomagolás méret: magasság/mélység/szélesség 47x43x43cm.
Felépítés:
1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő. 10×2,5″. Fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
2. lépcső: Aktív szénszűrő. 10×2,5″. Eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő. 10×2,5″. Fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Az előszűrők az Reverz Ozmózis membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
4. lépcső: 1db 1812 – 75GPD-s ozmózis membrán. 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig eltávolítja a szennyeződéseket a vízből. (Vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon és antibiotikum származékokat, ipari szennyeződéseket, stb..)
5.lépcső: Utó szénszűrő 10×2″ menetes csatlakozásu. Az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál. A víz ezen halad át közvetlenül ivás előtt.
Nyomás fokozó szivattyú: Nincs
Gyártó: Euro-Clear
Kivitel:
Nyitott
Anyag: Műanyag
Szín: Fehér
Kijelző:
Nincs
Szűrőcsere figyelés: Nincs
Víz szivárgás jelzés: Nincs
Vezérlés: Mechanikus
Mágnesszelepek és elktromos alkatrészek: Nincs
Tartály térfogat: Névleges 12 liter, tényleges térfogat 6-10 liter.
Üzemi nyomás: min.3 Bár
Membrán mosatás: Van.
A betápvíz maximális TDS tartalma: max 800mg/liter
Megfelelőség: GB5749-2006
Garancia: 1 év
Szűrőcsere: Az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) javasolja 6 havonta kicserélni a szűrőket, és 3 havonta fertőtleníteni a rendszert. A karbantartás megrendelése a vevő feladata, saját igényének megfelelően. A szakszerviz szolgáltatás az eladó honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen megrendelhető. Figyelembe kell venni, azt a tényt, hogy minél nagyobb az átfolyó vízmennyiség, annál sűrűbben kell cserélni a szűrőbetéteket. Egy előszűrő garnitúra csere ciklusa nem lehet több, mint 20000 liter nyers víz átfolyás, de maximum egy év!
Az 1db 75GPD-s Reverz Ozmózis membrán cseréje 24-36 havonta ajánlott.

Szűrőcsere árak >>>
Víztisztító telepítési képgaléria >>>
A víztisztító szűrőgarnitúrája >>>
A víztisztító Ozmózis membránja >>>

Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 60 km-es sugarú körben tudunk vállalni.

Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

További információk

Tömeg 12 kg
Méretek 43 × 43 × 47 cm

Érdekelhetnek még…