Harmónia vízforrás RO 75

Ajánlom családoknak, irodáknak, ahol a vízkivétel várhatóan napi 10-20 liter.
(Ha ön fúrt kutat használ, kérem, érdeklődjön telefonon!)  
Garancia idő:  1 év. (Kérhető az 1 + 9 év feláras garancia kiterjesztés)
Szállítási / beszerelési idő: 3-10 nap. (A szakszerviz terheltségétől függően.)
Vásárlás előtt kérjen telefonos konzultációt: 70/451-8910

Fontos: kérem, olvassa el!

Kérem, ne féljen a rossz rendeléstől, mert minden rendelést telefonon egyeztetünk. A víztisztító egyedi összeállításához használja a 8 lépéses termék konfigurátort! Minden lépésben ki lehet választani a szimpatikus opciót. A víztisztító csomag tartalmát és a végleges árat az utolsó lépésnél tekintheti meg. A termékcsomagot tegye az ajánlatkérő kosárba, és küldje el a rendelést. Fizetési kötelezettség csak a rendelés és a beszerelési lehetőségek telefonos egyeztetése után keletkezik. A kiszállítási illetve beszerelési idejét,  telefonon egyeztetjük önnel.

Ár: 69.999Ft-tól

Kérem, görgessen lejjebb és válasszon a víztisztítóhoz kifolyó csapot!


Leírás

A Harmónia Vízforrás 75 víztisztítónak a legnagyobb előnyei az alacsony beszerzési ár, az alacsony szerviz költség, és a hosszú élettartam. Jó ár érték arány.
Tisztítási teljesítmény: 5-8 l/óra, 3 bár hálózati víznyomásnál! A tiszta víz és mosató víz aránya 1:3. Négy liter csapvízből állít elő egy liter tisztított vizet, a maradék két litert az Ozmózis membrán mosatására használja fel a készülék, ezért tud ennyire tiszta vizet előállítani.
Tisztítási hatásfok: A bejövő vízből 90-98,5%-os hatásfokkal távolítja el szennyeződéseket.
Készülék méret: magasság/mélység/szélesség 44/14/41 cm, plusz a mellé helyezett tartály: átmérő 28 cm, magasság 40 cm.
Felépítés: 5 mikronos előszűrő, aktív szénszűrő, 1 mikronos előszűrő, 1 db 75 GPD-s RO membrán, utó szénszűrő, nyomás fokozó szivattyú, beszerelési tartozékok.
Az ötfokozatú rendszer tartozékai:
1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő. Fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
2. lépcső: Aktív szénszűrő. Eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő. Fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Az előszűrők az Reverz Ozmózis membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
4. lépcső: Ozmózis membrán. 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig eltávolítja a szennyeződéseket a vízből. Vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon és antibiotikum származékokat, ipari szennyeződéseket, ásványi sókat, radioaktiv sugárzást, stb… A vizet 90-95%-os hatásfokkal tisztítja.) Pár méretarány a viszonyítás kedvéért. Influenza vírus 0,1 mikron, Salmonella baktérium 0,6 mikron, emberi hajszál 0,2 mm.
5. lépcső: Utó szénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál. A tartályban tárolt tisztított víz ezen halad át közvetlenül ivás előtt.
Tartály térfogat: Névleges 12 liter, tényleges térfogat 6-10 liter.
Szűrőcsere:  Az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) javasolja 6 havonta kicserélni egy szűrőket, és 3 havonta fertőtleníti a rendszert. A karbantartás megrendelése a vevő feladata, saját igényének megfelelő. A szakszerviz szolgáltatást az internetes honlapján elérhetővé tettük, és úgy éreztem, hogy elérhetővé tettük a készüléket. Figyelembe kell venni, ez azt jelenti, hogy minél nagyobb az átfolyó vízmennyiség, annál szűrőbben kell cserélni a szűrőbetéteket. Ennél a gépjárműnél a napi több száz liter vízkivétel szükséges, a víz szennyezettségétől függően a szűrőket minden kéthavi rendszerességgel cserélni kell. Konkrét adatot nehezen megkönnyít, de egy előszűrőnél nem lehet többet megtenni, mint 20000 liter nyers víz átfolyás! Szűrőcsere ár: A díj mértéke függ a víztisztító, méretétől, felszereltségétől, és az aktuálisan cserélendő alkatrészektől. A szűrőcsere díját vásárlás előtt, a választott víztisztító készülék, és felszereltsége alapján tudjuk pontosan kiszámolni.
Víztisztító szűrőcsere árak >>>

További információk

Tömeg 12 kg
Méretek 44 × 14 × 41 cm

Telepítési feltételek

– Min. 2,5 bar hálózati víznyomás. Figyelem: gyenge, 2 bár alatti víznyomás esetén, csak nyomásfokozó szivattyúval ellátott készük szerelhető!)
– Víz rácsatlakozási lehetőség: 3/8”, 1/2”, 3/4” menettel.  Általában a mosogató belsejében lévő sarok szelepre csatlakozunk. Ha a mosogatóban nincs sarok szelep, és a mosogatócsap a falból áll ki, akkor fali toldóval szerelvényezünk.
– Szennyvíz rákötési, és elvezetési lehetőség. (Általában ez adott a mosogató szennyvízszifonja által).
– Az alap készülék elektromos csatlakozást nem igényel! (Megjegyzés: ha a készülékhez UV lámpa lesz csatlakoztatva, akkor 220v elektromos csatlakozó szükséges, a mosogatószekrény belsejében!  Ha szekrényben nincs elektromos csatlakozó, akkor oda kell vezetni, és a dugaljat ki kell alakítani. Ezt a munkát a megrendelő saját villanyszerelőjével, vagy az eladó szakszervizesével is elvégeztetheti. Ezt megrendeléskor jelezni szükséges. Elektromos csatlakozás kialakítása anyaggal, munkadíjjal 8500Ft.

Víztisztító elhelyezés/beszerelés: Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a konyhában, a mosogatószekrényben elhelyezni. Beszerelési tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az ügyfelek 99%-nál befér a készülék. Az elmúlt 15 évben nem találkoztunk olyan konyhaszekrénnyel, amibe valamilyen úton, módon, ne lehetett volna elhelyezni a készüléket!)
A tisztavíz kifolyó csapjának elhelyezése: A tisztavíz kivételezésére, több megoldás létezik, választás előtt érdemes megnézni a beszerelési képeket, amelyek támpontot adnak ez ügyben. Általában két alternatíva közül lehet választani:
1. A külön álló csapok, amit befúrunk a mosogató tálcába.
2. A három utas kombi csapok, amelyek egyesítik a mosogatócsapot, és a tisztavizes csapot.
Figyelem: Gránit őrlemény mosogatótálcát is biztonsággal tudunk fúrni! A mosogató tálcán csaptól függően egy vagy két db 12 mm átmérőjű lyukat kell fúrni, ami szerelői szemmel nézve nem számit nagy munkának, és nem jár átalakítással. Gránit vagy márvány munkalapot nem fúrunk! Ilyen estben csak a 3 utas csapok jöhetnek szóba.

Beszerelési, üzembe helyezési idő: 2 óra normál esetben, 3-4 óra, ha előre nem látott fennakadás akadályozza a munkát.

Víztisztítók telepítési képgaléria >>>

Szállítási, fizetési lehetőségek

Víztisztító beszerelést Nyíregyháza vonzáskörzetében kb. 80 km-es sugarú körben tudunk vállalni. (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod megyében, )

Ha a készüléket szakszerviz által beszerelve kéri: A szervizes munkatárs személyesen viszi ki a terméket, és be is szereli. A kiszállításra felárat nem, de kiszállási díjat számolunk fel.  Fizetés előreutalással, vagy helyszínen a szerelőnek készpénzben.

Amennyiben a készüléket az ügyfél magának fogja beszerelni: futár viszi házhoz, ingyenesen. Fizetés előreutalással, vagy utánvéttel.

Helyszíni átvételre nincs lehetőség.

Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2020.01.24-től visszavonásig érvényesek!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Harmónia vízforrás RO 75” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy + 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .