RO 800 Excellente tartály nélküli direkt átfolyós

199 000 Ft (ÁFA-val)

Ajánlom azoknak, akik tartály nélküli átfolyós rendszerű víztisztítót keresnek, továbbá nagy irodáknak, ahol sokan dolgoznak, és nagy a vízfogyasztás. Kis üzemeknek, ahol napi 300-500 liter vízfelhasználásra számíthatunk, és fúrt kutat használók számára.
Az RO 800 Elite víztisztítónak a legnagyobb előnye, hogy nagyon nagy a vízhozama, ezért nem szükséges hozzá tartály, így mindig frissen készíti a vizet.

Fúrt kúton is üzemeltethető.
Garancia idő: 2 év. (Kérhető az 2+8 év feláras garancia kiterjesztés)
Szállítási idő: 2-3 nap.
Beszerelési idő: 3-7 nap
(A szakszerviz terheltségétől függően.)
Szálltás: Ingyenes
Pénz visszafizetési garancia: 30 nap.

Figyelem: A víztisztítóhoz tartoznak különböző szerelvényegységek, amelyeket rendelés előtt ki kell választani a lenti program segítségével. Kérem, görgessen lejjebb és a SELECT gombra kattintva válasszon a víztisztítóhoz kifolyó csapot és kiegészítőket!

Vásárlás előtt nyugodtan kérj telefonos konzultációt: 70/451-8910
Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Fontos: kérlek, olvasd el!

1. Kérlek, ne félj a rossz rendeléstől, mert minden rendelést telefonon egyeztetünk.

2. A víztisztító egyedi összeállításához használd a 8 lépéses termék konfigurátort! Minden lépésben ki lehet választani a szimpatikus opciót.

3. A víztisztító csomag tartalmát és a végleges árat az utolsó lépésnél tekintheted meg.

4. A termékcsomagot tedd az ajánlatkérő kosárba, és küld el a rendelést. Fizetési kötelezettség csak a rendelés és a beszerelési lehetőségek telefonos egyeztetése után keletkezik.

5. Az estleges módosításokat, a kiszállítás illetve beszerelési idejét, telefonon fogjuk egyeztetni.

6. Kérlek, vásárlás előtt mindenképp nézd meg a víztisztítók beszerelési segédlet és képgaléria oldalát. Itt átfogóan témákba csoportosítva találod a már beszerelt víztisztító berendezésekről, csapokról, mosogatótálcákról és szerelvényekről készült képeket: Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Cikkszám: HVFRO800-EX Kategória: Címke:


Leírás

RO 800 Excellente tartály nélküli direkt átfolyós

Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Technológia: Fordított Ozmózis (Reserve Osmosis). A Ozmózis membrán 0,0001 azaz egy tízezred mikron átmérőig eltávolít a vízből minden anyagot. Pár méretarány a viszonyítás kedvéért, hogy átlagosan mi milyen átmérőjü: emberi hajszál 200.000 mikron, vörösvérsejt 7,2 mikron, salmonella baktérium 1 mikron, influenza és koronavírus 0,1 mikron.
Tisztítási teljesítmény: 1,2 liter/perc, 70l/óra, 1 bár hálózati víznyomásnál!
A tiszta víz és mosató víz aránya: 1:1. Két liter csapvízből állít elő egy liter tisztított vizet, a maradék egy litert az Ozmózis membrán mosatására használja fel a készülék, ezért tud ennyire tiszta vizet előállítani.
Tisztítási hatásfok: A bejövő vízből 90-98,5%-os hatásfokkal távolítja el szennyeződéseket.
Készülék méret: magasság/mélység/szélesség 41x18x37 cm. (Megjegyzés: a készülék magassága a rászerelt kiegészítő betétek magasságával növekszik, de általában ez nem szokott gondot okozni, mert a mosogató szekrényekben felfelé van hely).
Csomagolás méret: magasság/mélység/szélesség 45x15x38cm.
Felépítés:
1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő. 10×2″ quick csatlakozású. Fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
2. lépcső: Aktív szénszűrő. 10×2″ quick csatlakozású. Eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő. 10×2″ quick csatlakozású.Fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Az előszűrők az Reverz Ozmózis membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
4. lépcső: 2db 3013- 400GPD-s ozmózis membrán. 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig eltávolítja a szennyeződéseket a vízből. (Vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon és antibiotikum származékokat, ipari szennyeződéseket, stb..)
5.lépcső: Utó szénszűrő 10×2″ menetes csatlakozású. Az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál. A víz ezen halad át közvetlenül ivás előtt.
Nyomás fokozó szivattyú: 24V
Gyártó: Krausen
Kivitel:
Zárt dobozos
Anyag: Műanyag
Szín: Arany
Kijelző:
Ledes
Szűrőcsere figyelés: Van
Víz szivárgás jelzés: Van
Vezérlés: Elektronikus
Mágnesszelepek és elktomos alkatrészek: 24V
Kivitel: Tartály nélküli. A készülékhez nem tartozik tartály, közvetlenül a kifolyócsapra termeli a tisztított vizet.
Feszültség: 220V 50HZ
Energia fogyastás: 75W
Üzemi nyomás: 6,5-7,5 Bár
Membrán mosatás: Van. Elekronikus vezérléssel.
A betápvíz maximális TDS tartalma: max 800mg/liter
Érintésvédelmi besorolás: II. (Második) Érintésvédelmi Osztály
Megfelelőség: GB5749-2006
Garancia: 2 év
Csomagolás méret: Sz39xM50xH23cm

Szűrőcsere: Az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) javasolja 6 havonta kicserélni a szűrőket, és 3 havonta fertőtleníteni a rendszert. A karbantartás megrendelése a vevő feladata, saját igényének megfelelően. A szakszerviz szolgáltatás az eladó honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen megrendelhető. Figyelembe kell venni, azt a tényt, hogy minél nagyobb az átfolyó vízmennyiség, annál sűrűbben kell cserélni a szűrőbetéteket. Egy előszűrő garnitúra csere ciklusa nem lehet több, mint 20000 liter nyers víz átfolyás, de maximum egy év!
A nagyteljesítményű 2db 400GPD-s Reverz Ozmózis membrán cseréjét a gyártó 1680 üzemóra, vagy teljesítmény illetve minőség romlás esetén ajánlja.

Szűrőcsere árak >>>
Víztisztító telepítési képgaléria >>>
A víztisztító szűrőgarnitúrája >>>
A víztisztító Ozmózis membránja >>>

Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 80 km-es sugarú körben tudunk vállalni.

Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2021.04.01-től visszavonásig érvényesek!

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 15 × 38 × 45 cm

Telepítési információk

Telepítési feltételek:
– Víznyomás: Min. 1 bar hálózati víznyomás. Figyelem: gyenge, 2 bár alatti víznyomás esetén, csak nyomásfokozó szivattyúval ellátott készük szerelhető!)
– Víz rácsatlakozási lehetőség: 3/8”, 1/2”, 3/4” menettel.  Általában a mosogató belsejében lévő sarok szelepre csatlakozunk. Ha a mosogatóban nincs sarok szelep, és a mosogatócsap a falból áll ki, akkor fali toldóval szerelvényezünk.
– Szennyvíz rákötési lehetőség. Általában ez adott a mosogató szennyvízszifonja által.
– Elekrtomos csatlakozás: 220v hálózati csatlakozó. (Megjegyzés: ha a készülékhez UV lámpa lesz csatlakoztatva, akkor 220v elektromos csatlakozó szükséges, a mosogatószekrény belsejében!  Ha szekrényben nincs elektromos csatlakozó, akkor oda kell vezetni, és a dugaljat ki kell alakítani. Ezt a munkát a megrendelő saját villanyszerelőjével, vagy az eladó szakszervizesével is elvégeztetheti. Ezt megrendeléskor jelezni szükséges. Elektromos csatlakozás kialakítása anyaggal, munkadíjjal 8500Ft.
Víztisztító elhelyezés/beszerelés: Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a konyhában, a mosogatószekrényben elhelyezni. Beszerelési tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy az ügyfelek 99%-nál befér a készülék. Az elmúlt 15 évben nem találkoztunk olyan konyhaszekrénnyel, amibe valamilyen úton, módon, ne lehetett volna elhelyezni a készüléket!)
A tisztavíz kifolyó csapjának elhelyezése: A tisztavíz kivételezésére, több megoldás létezik, választás előtt érdemes megnézni a beszerelési képeket, amelyek támpontot adnak ez ügyben. Általában két alternatíva közül lehet választani:
1. A külön álló csapok, amit befúrunk a mosogató tálcába.
2. A három utas kombi csapok, amelyek egyesítik a mosogatócsapot, és a tisztavizes csapot.
Figyelem: Gránit őrlemény mosogatótálcát is biztonsággal tudunk fúrni! A mosogató tálcán csaptól függően egy vagy két db 12 mm átmérőjű lyukat kell fúrni, ami szerelői szemmel nézve nem számit nagy munkának, és nem jár átalakítással. Gránit vagy márvány munkalapot nem fúrunk! Ilyen estben csak a 3 utas csapok jöhetnek szóba.
– A készülék fúrt kútra is telepíthető!

Beszerelési, üzembe helyezési idő: 2 óra normál esetben, 3-4 óra, ha előre nem látott fennakadás akadályozza a munkát.

Víztisztítók telepítési képgaléria >>>

Szállítási, fizetési lehetőségek

A webáruházunkban megvásárolt termékeket bruttó 30.000Ft vásárlási összeghatár fölött ingyenesen szállítjuk.

Víztisztító beszerelést Nyíregyháza vonzáskörzetében kb. 60 km-es sugarú körben tudunk vállalni. (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod megyében) Ha ön körzeten kívül lakik akkor futár szolgálattal küldjük házhoz a terméket.

Ha Ön Nyíregyháza 60 km-es körzetén belül lakik: az alábbi lehetőségek közül tud választani.
– Beszerelve kérem: A szervizes munkatárs személyesen viszi ki a terméket, és be is szereli. Megrendelésnél válassza a szerelő általi kiszállítást!
A kiszállításra felárat nem, de kiszállási és beszerelési díjat számolunk fel.
Fizetés: előreutalással, online bankkártyával, vagy helyszínen a szerelőnek készpénzben.

– Szerelés nélkül kérem:
A készüléket futárszolgálat viszi házhoz, ingyenesen.
Megrendelésnél válassza a szállítás futárszolgálattal opciót!
A beszerelésről a vevő gondoskodik.
Fizetés: előreutalással, online bankkártyával, vagy utánvéttel.

Ha Ön Nyíregyháza 60 km-es körzetén kívül lakik:
– Szerelés nélkül kérem:
A készüléket futárszolgálat viszi házhoz, ingyenesen.
Megrendelésnél válassza a szállítás futárszolgálattal opciót!
A beszerelésről a vevő gondoskodik.
Fizetés: előreutalással, online bankkártyával, vagy utánvéttel.

Szállítási határidő: Minden termék mellett feltüntetjük a szállítás várható idejét, amelyek egymástól eltérőek lehetnek!
Raktárunkban levő termékek szállítási határideje 2- 3 munkanap.
A raktáron nem tartott termékek szállítási ideje 5-15 nap.

Figyelem:
Ez a termék csomag automatába nem kérhető, mert nem fér be!
Helyszíni átvételre nincs lehetőség.
Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.
Az árak visszavonásig érvényesek!
Az érvényben lévő szálítási díjjakat az ASZF tartalmazza: Itt

Érdekelhetnek még…