RO 800 Excellente tartály nélküli direkt átfolyós

199 000 Ft (ÁFA-val)

Ajánlom azoknak, akik tartály nélküli átfolyós rendszerű víztisztítót keresnek, továbbá nagy irodáknak, ahol sokan dolgoznak, és nagy a vízfogyasztás. Kis üzemeknek, ahol napi 300-500 liter vízfelhasználásra számíthatunk, és fúrt kutat használók számára.
Az RO 800 Elite víztisztítónak a legnagyobb előnye, hogy nagyon nagy a vízhozama, ezért nem szükséges hozzá tartály, így mindig frissen készíti a vizet.

Fúrt kúton is üzemeltethető.
Garancia idő: 2 év. (Kérhető az 2+8 év feláras garancia kiterjesztés)
Szállítási idő: 2-3 nap.
Beszerelési idő: 3-7 nap
(A szakszerviz terheltségétől függően.)
Szálltás: Ingyenes
Pénz visszafizetési garancia: 30 nap.

Figyelem: A víztisztítóhoz tartoznak különböző szerelvényegységek, amelyeket rendelés előtt ki kell választani a lenti program segítségével. Kérem, görgessen lejjebb és a SELECT gombra kattintva válasszon a víztisztítóhoz kifolyó csapot és kiegészítőket!

Vásárlás előtt nyugodtan kérj telefonos konzultációt: 70/451-8910
Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Fontos: kérlek, olvasd el!

1. Kérlek, ne félj a rossz rendeléstől, mert minden rendelést telefonon egyeztetünk.

2. A víztisztító egyedi összeállításához használd a 8 lépéses termék konfigurátort! Minden lépésben ki lehet választani a szimpatikus opciót.

3. A víztisztító csomag tartalmát és a végleges árat az utolsó lépésnél tekintheted meg.

4. A termékcsomagot tedd az ajánlatkérő kosárba, és küld el a rendelést. Fizetési kötelezettség csak a rendelés és a beszerelési lehetőségek telefonos egyeztetése után keletkezik.

5. Az estleges módosításokat, a kiszállítás illetve beszerelési idejét, telefonon fogjuk egyeztetni.

6. Kérlek, vásárlás előtt mindenképp nézd meg a víztisztítók beszerelési segédlet és képgaléria oldalát. Itt átfogóan témákba csoportosítva találod a már beszerelt víztisztító berendezésekről, csapokról, mosogatótálcákról és szerelvényekről készült képeket: Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Cikkszám: HVFRO800-EX Kategória: Címke:

Leírás

RO 800 Excellente tartály nélküli direkt átfolyós

Beszerelési képgaléria megtekintés>>>

Technológia: Fordított Ozmózis (Reserve Osmosis). A Ozmózis membrán 0,0001 azaz egy tízezred mikron átmérőig eltávolít a vízből minden anyagot. Pár méretarány a viszonyítás kedvéért, hogy átlagosan mi milyen átmérőjü: emberi hajszál 200.000 mikron, vörösvérsejt 7,2 mikron, salmonella baktérium 1 mikron, influenza és koronavírus 0,1 mikron.
Tisztítási teljesítmény: 1,2 liter/perc, 70l/óra, 1 bár hálózati víznyomásnál!
A tiszta víz és mosató víz aránya: 1:1. Két liter csapvízből állít elő egy liter tisztított vizet, a maradék egy litert az Ozmózis membrán mosatására használja fel a készülék, ezért tud ennyire tiszta vizet előállítani.
Tisztítási hatásfok: A bejövő vízből 90-98,5%-os hatásfokkal távolítja el szennyeződéseket.
Készülék méret: magasság/mélység/szélesség 41x18x37 cm. (Megjegyzés: a készülék magassága a rászerelt kiegészítő betétek magasságával növekszik, de általában ez nem szokott gondot okozni, mert a mosogató szekrényekben felfelé van hely).
Csomagolás méret: magasság/mélység/szélesség 45x15x38cm.
Felépítés:
1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő. 10×2″ quick csatlakozású. Fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
2. lépcső: Aktív szénszűrő. 10×2″ quick csatlakozású. Eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
3. lépcső: 1 mikronos polipropilén előszűrő. 10×2″ quick csatlakozású.Fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket. Az előszűrők az Reverz Ozmózis membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
4. lépcső: 2db 3013- 400GPD-s ozmózis membrán. 0,0001 (egy tízezred) mikron méretig eltávolítja a szennyeződéseket a vízből. (Vírusokat, baktériumokat, nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon és antibiotikum származékokat, ipari szennyeződéseket, stb..)
5.lépcső: Utó szénszűrő 10×2″ menetes csatlakozású. Az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál. A víz ezen halad át közvetlenül ivás előtt.
Nyomás fokozó szivattyú: 24V
Gyártó: Krausen
Kivitel:
Zárt dobozos
Anyag: Műanyag
Szín: Arany
Kijelző:
Ledes
Szűrőcsere figyelés: Van
Víz szivárgás jelzés: Van
Vezérlés: Elektronikus
Mágnesszelepek és elktomos alkatrészek: 24V
Kivitel: Tartály nélküli. A készülékhez nem tartozik tartály, közvetlenül a kifolyócsapra termeli a tisztított vizet.
Feszültség: 220V 50HZ
Energia fogyastás: 75W
Üzemi nyomás: 6,5-7,5 Bár
Membrán mosatás: Van. Elekronikus vezérléssel.
A betápvíz maximális TDS tartalma: max 800mg/liter
Érintésvédelmi besorolás: II. (Második) Érintésvédelmi Osztály
Megfelelőség: GB5749-2006
Garancia: 2 év
Csomagolás méret: Sz39xM50xH23cm

Szűrőcsere: Az Országos Tisztiorvosi Hivatal (OTH) javasolja 6 havonta kicserélni a szűrőket, és 3 havonta fertőtleníteni a rendszert. A karbantartás megrendelése a vevő feladata, saját igényének megfelelően. A szakszerviz szolgáltatás az eladó honlapján feltüntetett bármely elérhetőségen megrendelhető. Figyelembe kell venni, azt a tényt, hogy minél nagyobb az átfolyó vízmennyiség, annál sűrűbben kell cserélni a szűrőbetéteket. Egy előszűrő garnitúra csere ciklusa nem lehet több, mint 20000 liter nyers víz átfolyás, de maximum egy év!
A nagyteljesítményű 2db 400GPD-s Reverz Ozmózis membrán cseréjét a gyártó 1680 üzemóra, vagy teljesítmény illetve minőség romlás esetén ajánlja.

Szűrőcsere árak >>>
Víztisztító telepítési képgaléria >>>
A víztisztító szűrőgarnitúrája >>>
A víztisztító Ozmózis membránja >>>

Szerelést, és telepítést csak a keleti régió 3 megyéjében (Sz.Sz.B., Hadú, és Borsod), Nyíregyházától kb. 80 km-es sugarú körben tudunk vállalni.

Az ár nem tartalmazza kiszállási díjat.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az árak 2021.04.01-től visszavonásig érvényesek!

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 15 × 38 × 45 cm

Érdekelhetnek még…